Група ТІК видала альбом "18+"

Група ТІК видала альбом "18+"

Група ТІК видала новий студійний альбом "18+". До нього увійшли 8 ліричних і сатиричних треків, що були створені під час широкомасштабної війни. Це перший студійний альбом, що записувався дистанційно, тому що кілька учасників гурту, зокрема вокаліст Віктор Бронюк, перебували на службі в лавах ЗСУ.

 

Фото: Пресслужба гурту ТІК 

""18+" — це повноцінний альбом, який містить вісім треків, досить різних за звучанням, за характером, за змістом. Але це пісні, які хотілося заспівати в теперішній час, за теперішніх умов. Для нас новим було те, що, можливо, вперше ми над цим альбомом працювали дистанційно, тому що декілька учасників колективу, в тому числі я, проходили військову службу в Збройних силах, не мали можливості збиратися на повноцінні репетиції, але це в жодному випадку не вплинуло на роботу над альбомом. В цьому альбомі можна почути нашу колаборацію з Іриною Білик. Це вже третя наша спільна робота. 10 років тому ми записали пісеньку "Не цілуй", і продовженням цього стала композиція "Тантра". Запис відбувався таким чином, що Ірина зараз знаходиться в Барселоні, я знаходився в Вінниці,

Віталій Телезин, саундпродюсер запису, був у Києві. Попри те, що ми знаходились в різних місцях, це зовсім нам не завадило якісно та продуктивно попрацювати над створенням цієї композиції.

Безумовно, є кілька сатиричних нарисів, тому що гурт "Тік" вже багато років всі сприймають як найсвятковіший гурт України. Ми про це не забули. Декому нагадали, де їхнє місце. Тут йдеться про тих гадів, які залізли на нашу землю, які заважають нам весь час жити та насолоджуватися життям. Є філософські роздуми про те, що надихало на філософські думки довгими сумними вечорами під час широкомасштабного вторгнення. Довго не буду розказувати, послухайте. Ми будемо дуже вдячні вам за вашу зворотну відповідь, за вашу реакцію. Слухайте, будь ласка, альбом "18+", приходьте на наші концерти. Побачимось!", — розповів вокаліст гурту ТІК Віктор Бронюк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.