Victoria NIRO у новій пісні зібрала спогади про Крим

Victoria NIRO у новій пісні зібрала спогади про Крим

Victoria NIRO видала пісню "А море манить", у неї співачка зібрала свої теплі спогади про Крим. Пісня створена у співавторстві з мамою Тетяною.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Victoria NIRO

"Дуже хочу поділитися з вами своєю новою піснею "А море манить". Ця пісня була написана після перегляду старих фото нашого Криму та після прослуховування пісні "То моє море" яку спершу співала Сестричка Віка, а потім переспівав Кузьма. Останній раз у Криму я була 2013 року, це було в Коктебелі. Ми завжди їздили у Крим не лише через море, а також через цілющі властивості і моря, і гір. Згадую гарну дорогу, сонце, небо і ті знамениті соняшники, коло яких усі зупинялись фотографуватися. Упевнена, що не одна я відчуваю, як ми скучаємо за Кримом, і знаю, що ми все повернемо. Вірю і знаю, що тільки ми зупинимо цю війну. Я також вірю, що думки матеріалізуються. А якщо їх співати, то це сто відсотків збудеться. Побачите! Я дуже дякую кожному захиснику і захисниці нашої країни за можливість жити, співати і розвиватися. І хочу сказати, що наше сонце ніколи не згасне. Прийде час, і багато хто з нас зустрінеться саме на узбережжі Криму. Дуже хочу подякувати всім, хто послухав пісню, і попросити слухачів: підтримуйте, будь ласка, українських музикантів і співаків. Ми всі хочемо, щоб люди мали трохи розради і мотивації завдяки нашій роботі. Слава Україні!", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Victoria NIRO видала сингл "Замало".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.