Kozak System відзначили одинадцятиріччя новою піснею

Kozak System відзначили одинадцятиріччя новою піснею

Гурт Kozak System відзначив одинадцятиріччя свого існування релізом пісні "Лети" (Earth, Wind and Fire). Під час виступу у Києві музиканти презентували кліп на нову пісню, який присвятили захисницям України.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"З перших днів війни і до сьогоднішнього дня, коли ми приїжджаємо в розташування тієї чи іншої бригади, ми бачимо одну несправедливість: журналісти, публічні люди завжди, коли згадують щось про бойові дії, мають на увазі хлопців. Але на рівні з хлопцями воюють і дівчата. І ми дуже хотіли саме в цьому відео підкреслити, що дівчата на рівні навалюють на передовій. Ми могли б зняти більше тих професій, які сьогодні освоїти дівчата під час війни, але обмежилися трьома стихіями, які власне ці дівчата і ототожнюють. Тому дякуємо нашим дівчатам за мирне небо України", — розповів вокаліст гурту Kozak System Іван Леньо в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Kozak System презентували гімн бригади Нацполіції.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.