"Укрзалізниця" відновлює залізничне сполучення з Черніговом та областю

"Укрзалізниця" відновлює залізничне сполучення з Черніговом та областю

"Укрзалізниця" з 16 квітня відновлює залізничне сполучення з деблокованим Черніговом та низкою населених пунктів області.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

"До обласного центру їздитиме регіональний дизель-поїзд № 894/893, він вирушатиме з Чернігова о 07:00 та прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський об 11:06. У зворотному напрямку поїзд буде відправлятися о 15:18 та прибуватиме до Чернігова о 19:20", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поїзд робитиме зупинки у низці населених пунктів області. Зокрема, йдеться про станції Муравійка, ім. Бориса Олійника, Вересоч, Вертіївка, Ніжин, Носівка, Кобижчі, Бобровиця, Заворичі, Бобрик, Бровари, Дарниця, Видубичі, Київ-Деміївський та Протасів Яр.

"Поступово відновлюємо залізничне сполучення зі звільненими від окупації та блокади містами. Зокрема, вже відновили залізничне сполучення із Сумською областю, тепер на черзі Чернігівська область", — зауважив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін.

Зазначимо, Чернігівщину звільнили від російських окупантів на початку квітня. Проте 15 квітня російські військові зі своєї території тричі обстріляли позиції українських прикордонників на Чернігівщині.

Фото: УЗ