ZAKHAR видав шостий сингл "Скажи, як є"

ZAKHAR видав шостий сингл "Скажи, як є"

Проєкт ZAKHAR Захара Борисенко випустив новий сингл "Скажи, як є". У шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" артист презентував нову пісню і розповів, що наступного року відбудеться реліз його дебютного сольного альбому.

0:00 0:00
10
1x

"Скажи, як є" — вже мій шостий сингл і останній перед випуском альбому, реліз якого я запланував на початок 2022 року. Це пісня про прямолінійність і відвертість, вона закликає говорити все прямо, як є, тому що життя летить надто швидко щоб витрачати час на зайві слова та метушню. Пісня "Скажи, як є" побудована на контрасті між куплетом та приспівом, де куплети більш прозорі та спокійні, а приспіви —  навпаки: більш яскраві, експресивні та насичені. Коли я її писав, то надихався творчістю своїх кумирів — Warpaint, Tame Impala, Radiohead та Beck. Тому мій трек має схожий настрій та вайб. Увесь продакшн своїх пісень, як і цієї пісні, я роблю сам: від написання тексту і запису всіх партій інструментів до зведення і мастерингу. Тільки з барабанами мені допомагає Ігор Бірюченко, барабанщик і саундпродюсер", — розповів ZAKHAR.

Обкладинку для синглу створила художниця Аїда Богарт.

"Якщо до попередніх синглів я робив їх власноруч, то цього разу обкладинку мені зробила харківська художниця Аїда Богарт. На ній зображено поєднані мозок та серце, як символ гармонії розуму і почуттів", — розповів Захар Борисенко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: facebook.com/zakharmusic