Wellboy: "Пісня "Вишні" – це музична жуйка. Якщо ви будете багато її слухати, вона вам не набридне"

Wellboy: "Пісня "Вишні" – це музична жуйка. Якщо ви будете багато її слухати, вона вам не набридне"

Співак Антон Вельбой, відомий як Wellboy, видав на музичних цифрових платформах новий сингл та кліп "Вишні". В ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" артист презентував нову пісню, розповів, що змінилося у його житті після релізу синглу “Гуси”, чого найбільше бажають від Антона дівчата, яка пісня могла б бути замість "Вишень" і як відбулася колаборація з Тіною Кароль.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Фото Яна Сочевічек, Радіо Промінь

Як був босяком, так босяком і залишився

Ксенія Івась: Що змінилося у твоєму житті після виходу синглу "Гуси"?

Wellboy: Нічого не змінилося. Я як був босяком, так босяком і залишився. Винайняв квартиру, мене почали запрошувати на телебачення і радіо. Я з радістю приходжу і розповідаю про своє життя. Більше нічого не змінилося, все спокійно, збираємо на ютубі перегляди з "Гусей", а тепер і з "Вишень".

Ксенія Івась: На що ти очікував, коли відбувся реліз пісні "Гуси", і що ти отримав?

Wellboy: Я очікував, якщо чесно, набагато менше від "Гусей", але вони якось так полетіли. Гуси ж літаючі птахи, вони мали полетіти, і полетіли так, що ого-го! Я дуже здивувався тому, як вони залетіли людям. Всі слухають, вони в усіх чартах, понад десять мільйонів переглядів на ютубі. Я навіть не міг мріяти про таку цифру.

Ксенія Івась: Коли ти брав участь в "Х-факторі", в тебе з’явилася впізнаваність, але не з'явилося ані грошей, ані концертів. В порівнянні з "Х-фактором", що змінилося у твоєму житті?

Wellboy: Зараз в мене є корпоративи навіть, є концерти. Я був в Одесі на корпоративі. Уявляєте, п'ятнадцять років не був в Одесі, а тут приїхав в Одесу і покупався в морі. В Маріуполі був. Ось у Львові в мене концерт буде. В Туреччину літав. Вперше літав на літаку, вперше був за кордоном.

Ксенія Івась: А з ким був? З дівчиною?

Wellboy: З мамою літав. Тому що я хочу мамі віддати спочатку данину. Правильно?

Ксенія Івась: Згодна. Але ж професія артиста така приваблива, дівчат побільшало?

Wellboy: Я не знаю. Я не помічаю цього. Звісно, можна сказати, що їх мільйони, їх мільярди, і вони всі пишуть мені, і кличуть погуляти. Але в основному пишуть, щоб я репостив їх в інстаграмі. От вони мене відмічають на відео, де танцюють під пісню "Гуси", а потім питають, чого я не зробив репост. І мені приходиться репостити всіх дівчат. 

Ксенія Івась: Розкажи про свою нову пісню "Вишні"?

Wellboy: Я б хотів сказати, що пісня "Вишні" – це продовженням "Гусей". Це "Гуси-2", тільки це наступний левел по музлу. Це музична жуйка. Якщо ви будете багато її слухати, вона вам не набридне. Ви знаходитимете щось нове і нове. "Вишні" – пісня про любов і про вишньовий компот. Ми всі маємо пити вишньовий компот, того що він полєзний і хороший.

Ксенія Івась: Твій продюсер Юрій Бардаш пожартував у Фейсбуці, що "бабки Бардаша" все вирулюють. Якщо ви ще не подивились кліп, то я поясню, що то такий гумор у Бардаша. 

Wellboy: Я розкажу ще за цих "бабок" – у нас в кліпі знялися чотири бабусі. Я не знав, що вони будуть. Я взагалі не знав, що буде в кліпі. Приїхав на локацію на кіностудії імені Олександра Довженка і вже там побачив, що сидять чотири бабусі. Я спитав, хто вони, а мені відповіли, що це бабки Бардаша сидять. І всьо, я поняв, що це бабки Бардаша, і бабки Бардаша рулили. Вони просто неймовірно танцювали в кліпі.

Я послухав продюсера, як правильний народний артист

Ксенія Івась: Після "Гусей" пісня "Вишні" – єдина? Чи ти міг обирати із кількох?

Wellboy: Я міг вибирати із кількох, і ми хотіли іншу пісню випускати, не "Вишні". У тій пісні були такі слова: "Можна тебе поцілувать? Ну, пожалуста, ну, пожалуста. Можна тебе поцілувать?". Але не вийшло. Мені сказав дядя Юра (продюсер Юрій Бардаш – ред.), що випускаємо "Вишні", і я його послухав, як настоящий правильний народний артист.

Ксенія Івась: З ким ти створював пісню "Вишні"? Чи це лише твоя робота?

Wellboy: До цієї пісні руки доклали всі, хто тільки міг у команді. Там навіть рядочок є нашого таргетолога Льончика. А от з текстом мені допоміг Євген Тріплов. Я просто прийшов на студію і придумав фразу "Баночка вишневого компота і не смішно шо-та". І ми почали розвивати цю тему, і якось так вийшло, що Женька відразу мене підхопив, він мене відчуває. Женя написав текст, я його підкорегував. Женька Тріплов, до речі, геніальний, він був ще й режисером кліпу.

Ксенія Івась: Зараз Wellboy – це група? Ти маєш живий склад чи ти включив фонограму і відіграв корпоратив?

Wellboy: Я включив собі "мінус" і відіграв корпоратив. Але Wellboy – це група людей, які щось роблять. Не група в плані музикальному, а група в плані творчому. 

Ксенія Івась: Контракт у тебе є. Контракт – це поєднання творчості й роботи. Що тобі легше дається – творити чи працювати на роботі? Чи не ображає тебе в цьому контексті слово "робота"?

Wellboy: Мені легше працювати на роботі, ніж творити, якщо чесно. Я вже знаю, що мені робити, як виходити на концертах до людей. А щоб творити, треба дуже багато енергії. Потрібно, щоб мене ніхто не чіпав, щоб я десь закривався, щоб все в мене було чотко, і вже тоді я можу творити. А так і працювати по кайфу: ходити на ефіри, на радіо, знайомитися із зірками. Я з багатьма зірками познайомився за цей період. Такі вони, канєшно, всі смішні. Але всім по баночці вишневого компоту.

Ксенія Івась: Ти дебютант, а ось тут вже раптом із зіркою співаєш. Яка в тебе історія із Тіною Кароль, як вас познайомили?

Wellboy: Ми познайомилися дуже просто – вона збирала свій альбом "Молода кров", і мені запропонували після пісні "Гуси" до неї залетіть на "фіточок". Я, звичайно, погодився.  В мене була пісня "Черкай іскру". Тіні придумали другий куплет, і все у нас відбулося. Я з нею бачився два рази, але на репетиції концерту на НСК "Олімпійський" до Дня Незалежності. І третій раз я бачив Тіну на фіналі конкурсу "Міс Україна".

Ксенія Івась: А планується ще якась робота із Тіною Кароль?

Wellboy: Можливо, але я не знаю. А що? В нас є трек, він грає на радіо і мене це дуже радує.

Фото Яна Сочевічек, Радіо Промінь

Останні новини
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
"Це не телешоу, не боротьба за популярність... Це реальні люди з реальними історіями", – Мстислав Чернов
"Це не телешоу, не боротьба за популярність... Це реальні люди з реальними історіями", – Мстислав Чернов
Катерина Радченко: Мета нашого проєкту — порушити глобальну тишу
Катерина Радченко: Мета нашого проєкту — порушити глобальну тишу
У межах Чорного моря має активніше діяти НАТО — Риженко
У межах Чорного моря має активніше діяти НАТО — Риженко
Новини по темі
Збиття російських ракет в українському небі для правомірного захисту не є нападом на РФ ― Гопко
Окупанти втрачають 50-70% техніки ― комбат Федоренко про битву за Часів Яр
Санкції ЄС проти Фрідмана та Авена залишилися ― юристка
На Близькому Сході ненависть довга, але війни короткі — Семенюк про конфлікт Ірану та Ізраїлю
Після знищення "Москви" Україна повернула контроль над цивільним судноплавством — Плетенчук