Женя Толочний видав новий студійний альбом

Женя Толочний видав новий студійний альбом

Женя Толочний видав новий студійний альбом "Де Ви Є". До нього увійшли сім пісень, створених артистом упродовж останніх двох років. 25 листопада у Києві відбудеться концертна презентація пісень нового альбому.

0:00 0:00
10
1x

"Як завжди, все почалося з музики. Два роки тому я записав пісню "Весна" і все змінилося. Я зрозумів, що моє життя вже не буде більше таким, стилістика зазнає значних змін. Основну роботу над альбомом я провів у себе вдома, на домашній студії, тому більшість із треків були записані саме в домашніх умовах. Цікавий факт, що пісня "So On" була записана останньою та коли ми опублікували альбом – ця пісня перша у чарті Spotify та українських плей-листах. І для нас це дуже приємна несподіванка. Тому наш вибір був правильний і  ця пісня, як на мене, знакова, бо вона про життя, про шлях музиканта і про те, що все відбувається так, як воно має відбуватися", – розповів Женя Толочний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

25 листопада Tolo4nyi планує влаштувати у Києві камерну концертну презентацію нового альбому. 

"25 листопада у київському барі "Алхімік" відбудеться концерт "Tolo4nyi". Я запросив музикантів, які грали зі мною у попередніх альбомах, тому це буде живий лайв-концерт. Він буде досить камерний, там буде небагато місць, але всі, хто хоче, хто бажає почути новий альбом та старі пісні, я запрошую у "Алхімік". Стосовно планів, то після невеличкої відпустки я повернуся і продовжу роботу над новим альбомом, якщо можна так сказати, бо в нас є ще декілька треків, які не були опубліковані в альбомі. Тому, можливо, це буде extended-версія альбому, або ж ми випустимо їх як сингли. Тому чекайте на нові релізи та слухайте українську музику", – розповів Женя Толочний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: Ігор Ткач/Радіо Промінь