Гурт QARPA презентував кліп "Баби круті чуваки"

Гурт QARPA презентував кліп "Баби круті чуваки"

Група QARPA через півтора роки після релізу пісні "Баби круті чуваки" випустила на неї кліп. Режисером відео виступила українка Діана Рудиченко, яка вже багато років живе у Франції.

0:00 0:00
10
1x

"Це кліп української режисерки Діани Рудиченко, яка живе в Парижі дуже довго вже. Фактично вона по-західному підійшла до цього всього. Тут він цінний тим, що ми поназбирали дуже багато портретів. Я кажу "ми", але насправді все це зробила Діана та її друзі оператори. І це насправді щось неймовірне, бо це якраз ті жінки, які поза об'єктивом, це не "глянцеві" жінки, це не якісь розкручені, ми навмисно не брали якихось зірок. Брали дуже красивих, дуже класних жінок, які були би справжніми. І кліп якраз про них – про військових, про татуювальниць, про спортсменок, про жінок, які рубають м'ясо на базарі, про байкерш. Власне, про жінок, які вони є. Всі, хто бачить цей кліп, всі, хто чує цю пісню, починають танцювати. Я думаю, що це дуже важливо, бо я дуже хочу, щоб люди танцювали і тілами, і душами, і всі баби пам'ятали, що вони дуже круті чуваки", – розповіла вокалістка гурту QARPA Ірена Карпа в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Після оприлюднення відео на пісню "Баби круті чуваки", група  QARPA  продовжить видавати нові пісні з наступного альбому, а Ірена Карпа паралельно працюватиме над написанням нових книжок.

"Зараз я відправляюся на два тижні в Грецію на резиденцію в "Дім Автора" і буду допрацьовувати свій трилер-детектив. Весь час в мене змінюється ідея, дуже сподіваюся, що я книгу усе ж таки дороблю. Це щодо літератури, про яку ти питаєш. З музики у нас так само є кілька треків, зараз ми запустимо кліп і нарешті почнемо видавати цю музику, яка в нас є, яка накопичилася. Про концерти поки не знаю, але  хочу на фестивалі. Влітку мені цього страшенно  не вистачає і через ковід, і через Францію. Тому, тримайте за нас кулаки, у нас багато для вас смачного приготовано. Я вже це вам обіцяла, ви вже мабуть мене прокляли давно, але ми подоробляли з Олегом Артимом пісні й Артур Данієлян також там щось подоробляв, будемо це все потроху запускати в люди", – розповіла вокалістка гурту QARPA Ірена Карпа в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: Facebook Ірени Карпи