"Kozak System" оприлюднили другий сингл з майбутнього альбому

"Kozak System" оприлюднили другий сингл з майбутнього альбому

Група "Kozak System" видала сингл "Хто як не ти". Пісня увійде до нового альбому "Земля, вітер, вогонь", реліз якого має відбутися навесні 2022 року. Наразі "Kozak System" розпочали підготовку шоу, яким святкуватимуть у травні наступного року своє десятиріччя.

0:00 0:00
10
1x

"Текст пісні "Хто як не ти" написала Маріанна Довгань, це наша давня прихильниця, яка відвідувала всі наші концерти. Ми з нею спілкувалися через соціальні мережі і одного разу у неї на Фейсбуці ми побачили вірш, який, на нашу думку, міг стати піснею. Власне, так воно і сталося. Єдине, що Сергій Соловій, наш трубач, трішечки підкорегував приспів. Сподіваємося, що другий сингл з нашого нового альбому "Земля, вітер, вогонь" буде до вподоби слухачам "Радіо Промінь" і якраз зараз, о цій порі. Новий альбом вже на завершальній стадії. Коли все це закінчиться дійство, уже зможемо потрошку анонсувати великий концерт навесні, який якраз буде присвячений виходу нового альбому і десятиріччю гурту. Робота іде. Зараз ми в основному знаходимося в турі. Багато нових пісень, які увійдуть до цього нового альбому ми, так би мовити, перевіряємо на публіці. Вони гарно працюю, ми це вже бачимо, тобто подобаються людям. І ми дуже сподіваємося, що так само і на радіохвилях люди будуть кайфувати від цих творів", ― розповів музикант гурту "Kozak System" Володимир Шерстюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Уже зараз група "Kozak System" працює над створенням нового шоу, яким навесні наступного року відсвяткує своє десятиріччя. У святковому шоу візьмуть участь популярні друзі-музиканти групи "Kozak System".

"Окрім підготовки до великого концерту, який відбудеться навесні, присвячений десятиріччю гурту "Kozak System" і виходу нового альбому. Між іншим, на цьому концерті гратиме багато наших друзів зіркових і робоча назва цього шоу "Kozak System and old stars". Із таких найближчих планів те, що ми їздимо зараз постійно Україною з концертами, буквально щотижня у нас кілька концертів, але в Києві нас можна буде побачити найближчим часом 23 вересня на відкритті нового клубу "Pepper's Club". Квитків уже практично немає, тож, якщо хтось хоче нас в Києві почути, можливо навіть востаннє аж до весни, бо ми робитимемо в Києві паузу концертну, то, будь ласка, 23 вересня чекаємо вас", ― розповів музикант гурту "Kozak System" Володимир Шерстюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: facebook.com/ChukhniyYuriy