Арсен Мірзоян зняв кліп у найбільшій пустелі Європи

Арсен Мірзоян зняв кліп у найбільшій пустелі Європи

Арсен Мірзоян презентував кліп на новий сингл "Штучні Сонця". Пісня увійде до шостого студійного альбому, реліз якого має відбутися 30 листопада. Відео на пісню "Штучні Сонця" знімалося у пустелі на Херсонщині.

0:00 0:00
10
1x

"Кліп "Штучні Сонця" знімали в Олешківських пісках, це найбільша пустеля Європи. Дуже цікава і дуже красива локація. Чимало виконавців відзняли саме на цій локації кліпи. Наприклад, гурт "Антитіла". Далі можна влаштувати конкурс, хто ще знімав кліп в Олешківських пісках. Дуже непроста локація, дуже складно довозити обладнання - була задіяна і військова техніка, і трактори, і допомагали друзі прикордонники. Традиційно польова кухня під палючим сонцем. Знімали за одну зміну. Знімали синхрон, бо не хотілося знімати сценарій, прив'язуватися до сьогодення", - розповів Арсен Мірзоян в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

До десятиріччя творчої діяльності, що святкуватиметься 30 листопада у Києві на великому концерті, Арсен Мірзоян планує видати шостий студійний альбом. Над ним триває робота на студії "211" саундпродюсера Віталія Телезіна.

"Не знаю, як у відсотках назвати цю стадію, бо половина пісень вже зведені і готові, половина пісень на стадії накопичення. Презентація альбому відбудеться 30 листопада в "Палаці "Україна", це і є наш ювілейний концерт, присвячений десятиріччю професійної діяльності на сцені. Цього року нам вдалося зробити це день в день тому, що перша презентація відбулася в останній день осені, це був альбом "Ґудзики". І цього разу нам пощастило, в останній день осені буде презентація шостого студійника. На концерті прозвучить новий альбом, бо як же інакше. Для цікавості, звісно, я б додав якихось колаборацій. На кожну презентацію нової платівки звучить колаборація, тому що традиційно в альбомі є дуетна пісня. Ми б додали колаборацій, це так!", - розповів Арсен Мірзоян в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Нагадаємо, у квітні Арсен Мірзоян презентував сингл "Подружка". 

Фото: Арсен Мірзоян