"Крихітка" перевидає давні пісні і готує до релізу новий альбом

"Крихітка" перевидає давні пісні і готує до релізу новий альбом

Група "Крихітка" видала сингл "Мегалюбов" і фіналізує роботу над своїм новим повноформатним альбомом.

В ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь" вокалістка "Крихітки" Саша Кольцова розповіла про перший досвід співпраці із саундпродюсером Віталієм Телезіним.

"Коли ми написали трек "Мегалюбов", я відразу захотіла зробити його з Віталієм Телезіним. Мені здалося, що він найкраще відчує і стиль, в якому це можна найкраще заранжувати, змастерити, звести, і саму концепцію - так і сталося. Я дуже рада, що в нас була така швидка і щільна співпраця, і ми спіймали хвилю, як то кажуть. Зараз ми накопичуємо нові треки і гадаємо, що найближчим часом знімемо кліп на "Мегалюбов", у нас є пару ідей щодо цього. Продовжується робота над новим альбомом, накопичується матеріал, його стає більше з кожною репетицією, якщо чесно. Треба буде обмежувати кількість треків, мабуть. Туди увійде фінальна. І поки я дуже задоволена тим, як все рухається і тим, як все звучить", -  розповіла вокалістка групи "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Окрім роботи над новим матеріалом, Саша Кольцова почала перевидавати давні пісні групи "Крихітка Цахес". У серпні на цифрових музичних платформах видано альбом "На першому місці"  та сингл "Лисиця" групи "Крихітка Цахес".

"Ми продовжуємо перевидавати спадок "Крихітки Цахес" і "Крихітки", синглів, що не увійшли в жодну платівку. І днями сподіваємося, що вийде ще одна наша робота під назвою "Колаби", це набір реміксів і пісень, що не увійшли до жодного з альбомів. Ми відіграли сет на фестивалі "Захід", нам дуже сподобалося, як публіка нас сприймала, як вона реагувала на нові пісні. Тож, ми плекаємо надію, що після чергового локдауну на нас чекає нова тепла зустріч в кількох містах України. Ну і власне, дуже важко зараз планувати будь-які концерти або презентації, оскільки епідеміологічна ситуація непевна ще. Мала частина населення вакцинована і можливо ще перевантаження лікарень, тому ми закликаємо усіх вакцинуватися в першу чергу для того, щоб не потрапити у важких станах до лікарні", -  розповіла вокалістка групи "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

У травні вона презентувала на стрімінгових сервісах дитячу пісню "Їде-їде потяг.

 Фото: facebook гурту