"Антитіла" презентували сингл "Маскарад"

"Антитіла" презентували сингл "Маскарад"

Група "Антитіла" презентувала на цифрових музичних платформах новий сингл і кліп "Маскарад". Це перша пісня після релізу треку "Кіно", який було презентовано влітку минулого року.

0:00 0:00
10
1x

"В рамках майбутнього альбому ми представляємо нову пісню і кліп "Маскарад". Дуже екстравагантне відео. Це, як завжди, пісня зі смислом, пісня, в якій творчими засобами виражена головна ідея - люди, думайте мізками, аналізуйте, не ведіться на різні вкиди, на маніпуляції, завжди вмикайте критичне мислення. В нашому сучасному світі з тим неймовірним потоком інформації і з величезною кількістю бажаючих вплинути на вашу думку, спонукати вас до якихось дій, ви повинні дотримуватися і ми всі повинні дотримуватися інформаційної гігієни. Пісня не лише про інформаційну гігієну, вона, зрештою, має глобальний зміст, але якщо хтось не захоче занурюватися у ці метафори і шукати зміст в тексті та образах, ця пісня має літній танцювальний запал, має приспів, який однозначно буде підспівуватися, вона запам`ятовується і стане прекрасною окрасою літнього сезону, вірю, не лише в Україні. Ми прийшли до зйомок цього кліпу і до релізу цієї пісні шляхом довгих-довгих обговорювань за чашками кави, на гастролях, в гастрольному мікроавтобусі, в номерах, в гримерках, в чатах. Ми спілкувалися, радилися, і з-поміж багатьох пісень вибрали саме її. Але це не значить, що в нас немає більше чим порадувати. Прийде осінь і ми вас всіх здивуємо обов'язково ще", - розповів фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Напередодні стадіонного туру, який перенесено на весну-літо 2022 року, "Антитіла" презентують свій новий альбом, який почали створювати ще навесні 2020 року, під час першого локдауну. 

"Ми готуємо презентацію нового альбому на січень-лютий 2022 року і всі сили наразі спрямовані на це. У нас була досить довга пауза після останньої прем'єри відеокліпу "Кіно". Цю паузу ми заповнили саме роботою на студії. Ця пауза в наших релізах була досить продуктивною. Наш новий альбом буде цікавим", - розповів фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

10 липня о 12:00 Тарас Тополя стане гостем прямого ефіру "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". 

Фото: Антитіла