Саша Кольцова готує до друку дитячі книжки

Саша Кольцова готує до друку дитячі книжки

Вокалістка групи "Крихітка" Саша Кольцова готує до друку дві дитячі книжки та збірку дитячих пісень.

0:00 0:00
10
1x

Першим треком її майбутнього дитячого альбому, який створюється на київський студії "Кофеїн", стала пісня "Їде, їде потяг".

"Чесно кажучи, я з тих, хто дуже довго запрягає. За час карантину я зрозуміла, що в мене був такий список речей, які давно хотілося зробити. Бо перші думки про те, щоб записати альбом дитячих пісень, з'явилися понад десять років тому, коли став очевидним брак такого контенту в засобах масової інформації, починав розвиватися YouTube і стало очевидно, що дуже багато російськомовного контенту, але зовсім немає україномовного. Я не так давно написала студії "Кофеїн". Тані Ша і Гені Сидорову, питала чи вони згодні зі мною у цю невеличку подорож. Оскільки у них вже був досвід написання дитячого альбому для Марії Бурмаки і мені дуже подобався звук, який вони для неї створили, я подумала, що саме час закривати всі гештальти - і з дитячими книжками, і з дитячими піснями. І написала кілька пісень, зараз потроху їх записую", - розповіла вокалістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

За час карантину Саша Кольцова написала дві дитячі книжки і наразі визначається з тим, де і коли їх видаватиме.

"Я гадаю, що це буде сюрприз від видавництва. Коли все буде вже надруковано і можна буде потримати в руках, я обов'язково розповім "Променю", - розповіла вокалістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у травні Саша Кольцова випустила сольний сингл "Любов і Ніжність".

Фото: інстаграм kashasaltsova