Фестиваль "День Вуличної Музики" змінює формат

Фестиваль "День Вуличної Музики" змінює формат

Волонтерський фестиваль "День Вуличної Музики" оголосив, що цього року змінює формат і відбудеться двічі - 10 липня та 2 жовтня. Цього року музиканти самостійно себе забезпечуватимуть звуковим обладнанням або виступатимуть в акустиці.

0:00 0:00
10
1x

"Цьогоріч нарешті відбудеться фестиваль "День Вуличної Музики", він у нас відбудеться в новому форматі. По-перше, ми хочемо, щоб він відбувся двічі - 10 липня та 2 жовтня. І формат у нас буде picnic unplugged в зв'язку з тим, що у нас, як завжди, немає грошей на те, щоб ця подія відбулася, але ми дуже хочемо її провести. Ми вирішили не відмовлятися від ідеї його провести і провести його у форматі пікніка. Це означає, що у нас не буде традиційних сцен і локації з повним музичним підключенням, на яких у нас зазвичай виступали гурти. У нас будуть локації від наших друзів та партнерів, більше про це можна дізнатися на нашому сайті streetmusic.com.ua. Решта музикантів мають змогу виступити самостійно, забезпечивши себе самостійно звуком, тобто вони можуть приносити свої підсилювачі, комбіки. Або вони можуть виступати в акустичному форматі. Ми впевнені, що такий формат сподобається гостям міста і киянам, і вони його оцінять", - розповіла продюсерка “Дня Вуличної Музики” Олеся Корженевська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Як і в минулі роки, "День Вуличної Музики" сподівається на фінансову допомогу своїх відвідувачів і меценатів.

А ми закликаємо усіх підтримати нашу подію, зробити добровільний донейт. Оскільки "День Вуличної Музики" це супер-крутий одноденний фестиваль, де все, як завжди, безкоштовно, але попри це завжди потрібні гроші на організацію та елементарно пожежну машину поставити нам коштує в годину приблизно 950 грн. І нам потрібно поставити її на цілий день інакше КМДА не погодить проведення події. В будь-якому випадку треба буде виділяти кошти на прибирання заходу, на те, щоб організувати благоустрій і ми закликаємо підтримати вас на нашому сайті streetmusic.com.ua, зробити свій донейт. Тому підтримуйте "День Вуличної Музики". До зустрічі 10 липня і 2 жовтня. Скоро побачимось!", - розповіла продюсерка "Дня Вуличної Музики" Олеся Корженевська в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Також читайте та слухайте інтерв'ю з Олесею Корженевською в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Фото: День вуличної музики