Саша Чемеров і "Бумбокс" випустили другу спільну пісню

Саша Чемеров і "Бумбокс" випустили другу спільну пісню

Саша Чемеров і група Бумбокс випустили другу спільну пісню "Любила". У 2018 році цей тандем презентував сингл "Тримай Мене".

0:00 0:00
10
1x

"Пісню "Любила" я написав будучи у Лос-Анджелесі трішки менше двох років тому і писав я її з самого початку для фіта з Андрієм Хливнюком з групи "Бумбокс". Не пам'ятаю точно чи я надіслав її демку з Америки, чи вже приїхав і показав йому, але пам'ятаю точно його реакцію - давай робити. Коли я приїхав в Україну з Америки, я почав працю над своїм сольним матеріалом і, поміж інших пісень, "Любила" входила в плани для запису. Пісню я переписував три рази, бо шукав стиль, в якому б вона зазвучала. Спочатку це був такий easy listen jazz, таке соло R'n'B, але воно не працювало так, як хотілося б. Тоді Андрій запропонував щоб ми переробили аранжування. І в цьому нам допоміг Діма, гітарист "Бумбоксу". Він переробив аранжування, потім ми зібралися на репетиції і переробили ще раз. І записали пісню на студії", - розповів Саша Чемеров в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Незабаром Саша Чемеров планує презентувати перший сольний мініальбом, робота над яким тривала упродовж останнього року.

"Після синглу "Любила" має вийти наступний сингл через місяць і я готую ЕР приблизно десь на серпень. Так само важливо те, що в мене 19 червня великий сольний концерт в "Стерео Плазі". Всіх чекаю і дуже дякую всім", - розповів Саша Чемеров в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

12 червня о 12:00 Саша чемеров стане гостем прямого ефіру "Вікенду Нової Музики" на Радіо "Промінь".

Нагадаємо, у травні Саша Чемеров презентував перший сольний сингл.

"Бумбокс" готує до релізу спільну пісню з Сергієм Жаданом.