До групи Cloudless повернувся колишній вокаліст

До групи Cloudless повернувся колишній вокаліст

До складу групи Cloudless повернувся колишній вокаліст Юрій Каналош. Минулого року Cloudless влаштували конкурс, під час якого обрали собі нового вокаліста — ним став екс-учасник шоу "Голос Країни" Василь Демчук, але через деякий час і він залишив групу.

0:00 0:00
10
1x

"Я не хочу брехати, я переживав, тому що це такий крок, дуже не хотілося щоб ще щось пішло не так. І тому я був дуже акуратний, я хотів, щоб усе правильно було. Зараз емоції дуже хороші і дуже круті, і дуже приємні, тому що ми працюємо над новою музикою. І вже наші друзі зможуть почути наші нові пісні на концерті. Тому я би не хотів колупатися в минулому, причини, чому так сталося, на даний момент все круто і ми готові просто йти вперед", розповів вокаліст гурту Cloudless Юрій Каналош в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Засновник Cloudless Антон Панфілов стверджує, що повернення Юрія Каналоша буде не єдиною зміною у групі.

"Ми, можна так сказати, змінюємо масштаб нашої музики, вона вже більше під стадіони та великі майданчики. Буде зараз період, коли ми будемо грати більш гітарну, більш драйвову музику, але вона не буде схожа на щось стандартне. Вона буде в нашому стилі з сінтами, електронікою і це буде дуже цікаво", розповів засновник гурту Cloudless Антон Панфілов в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у листопаді група Cloudless презентувала сингл "Думки", записаний з Василем Демчуком.

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь