"Друга Ріка" почала запис нового альбому

"Друга Ріка" почала запис нового альбому

Група "Друга Ріка" приступила до запису пісень нового альбому. Валерій Харчишин в ефірі "Вікенду Ново Музики" на "Радіо Промінь" розповів, що перший сингл музиканти презентують у травні.

0:00 0:00
10
1x

"Щодо нового альбому, він зараз існує в демо-записах, там є жахливі тексти і прекрасна музика. Жахливих текстів, сподіваюся, вже не буде, ми з понеділка починаємо створювати не демо-записи, а вже, як кажуть, на чистовик будемо записувати. Починаємо з першого синглу, який в травні з'явиться. Назви не скажу, пісня прекрасна, мені подобається. Але це не буде щось особисте, не буде ніяких трагедій, це не буде настільки драматично, щоб змусити вас плакати", розповів фронтмен групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин в ефірі "Вікенду Ново Музики" на "Радіо Промінь".

Якщо останній студійний альбом "Піраміда" містив переважно  драматичну лірику, то новий альбом "Другої Ріки" матиме позитивний настрій.

"Мабуть, це така сублімація, це вихід позитивних емоцій, яких не вистачає зараз. Тобто, я не з тих людей, які, коли йому сумно, іде на дискотеку і починає танцювати. Я підбираю собі пісні під свій настрій і плавно виходжу з нього. Музика мною керує. Складні твори з простих речей складаються. Наша музика, що буде в новому альбомі, вона буде саме такою. Тобто, це буде не dark, це буде щось світле, це буде позитивна рок-музика", розповів фронтмен групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин в ефірі "Вікенду Ново Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, 16 квітня "Друга Ріка" видала альбом "Інша Ріка", записаний спільно з оркестром "НАОНІ".

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь