Сестри Тельнюк написали пісню на вірш Сергія Жадана

Сестри Тельнюк написали пісню на вірш Сергія Жадана

"ТЕЛЬНЮК: Сестри" видали на цифрових музичних платформах платформах сингл "Люди Самотні". Пісня написана на вірш Сергія Жадана.

"Неймовірно і майже неможливо повірити в те, що в час пандемії і карантину, і повної ізоляції людей один від одного, може відбуватися щось фантастичне, неймовірне, прекрасне, тепле і людське. "КропФесту Кропивницькому, саме там ми зустрілися із Сергієм Жаданом, з його командою, ми були з музикантами нашими. Ця велика наша компанія закулісна, коли ми нарешті змогли обійнятися і говорити між собою, не могла не народити чогось такого неймовірно прекрасного. Власне, після "КропФесту" у соцмережах з'явився вірш від Сергія Жадана "Люди самотні". Цей вірш ми також сприйняли як ластівку, яка прилетіла до нас у вікно. Він надзвичайно людяний, теплий, в ньому є такі щирі нотки, щирі переживання і співчуття до людей самотніх, до людей одиноких. Саме те, що для кожного з нас є місце, є робота в цьому житті. У відношенні до цих людей, ми кожному можемо подарувати щось від себе - надію, пісню, хороше слово, співчуття. На все це ми спроможні і здатні. Не хотілося, щоб ця пісня була якоюсь шумною, голосною. Ми хотіли її зробити інтимною, близькою, дуже тихою, яка співається майже у серце, кожній душі. І ми сподіваємося, що нам це вдалося", - розповіли Галя та Леся Тельнюк в ефірі "Радіо Промінь"

 

Наразі Сестри Тельнюк працюють над створенням нового лайв-альбому та готуються до кількох виступів.

"Зараз готуємося до рок-концерту з нашими музикантами, Андрієм Вітом та Олегом Путятіним, який відбудеться найближчим часом. Якщо буде така можливість, то ми виступимо наживо і побачимо ваші очі і вас усіх. А якщо ні, то тоді до зустрічі знову в онлайн-режимі і до зустрічі в ефірі. А ще ми готуємося до запису нашої програми Agnus Dei разом з хором і оркестром у Храмі Воскресіння. Сподіваємося, це відбудеться найближчим часом. А також до концерту в Оперному театрі у Львові разом з капелою "Трембіта". Це буде гарний великий концерт, присвячений ювілею цього колективу”, - розповіли Галя та Леся Тельнюк в ефірі "Радіо Промінь".

 Нагадаємо, у грудні Сестри Тельнюк оприлюднили три сингли проєкту "Тельнюк. Різдвяні Пісні".

У листопаді Сестри Тельнюк видали джазовий альбом

Фото: https://www.facebook.com