"Лінія Маннергейма" видала два нові сингли

"Лінія Маннергейма" видала два нові сингли

Харківська група "Лінія Маннергейма" видала на цифрових музичних платформах одразу два сингли: "Сніг" і "Зима". Ексклюзивна радіопрем'єра новинок відбулася ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Мені надзвичайно приємно сьогодні презентувати новий сингл нашого проєкту "Лінія Маннергейма". Після минулорічного релізу нашого альбому "Конфіскат" в нас була певна творча пауза, але це не означає, що ми нічого не робили. Щоправда, це було мало пов'язано з якимись творчими планами.  Так чи інакше, зараз ми почали працювати над новим матеріалом, записали дві пісні. І мені здається, що це дійсно якийсь новий етап в нашій творчості. Пісні, мені здається, різняться від нашого попереднього матеріалу. І стилістично, й інтонаційно. І здається, що це хороший початок якоїсь нової історії. Власне сьогодні, 5 березня, ми викладаємо цей сингл, дві пісні "Зима" і "Сніг". Трішки не встигли ми на зиму, викладаємо все в березні. Але сподіваюся, що ще ніхто не забув, що таке сніг і що таке зима, і який вони мають вигляд. Власне що? Я думаю, що ми далі працюватимемо над матеріалом, писатимемо пісні, готуватимемо нові релізи. Чи вийде з цього альбом я не знаю, чесно кажучи, особливого сенсу викладати сьогодні альбом немає. Але я дуже хочу, щоб ми тішили вас якимись новинками, щоб викладали нові пісні, щоб з'явилися концерти, тому що мені здається, "Лінія Маннергейма" зараз знаходиться на такій межі, напередодні великого шухеру, напередодні якогось прориву. І мені здається, що ті дві пісні, які ми викладаємо, і є свідченням цього прориву", – розповів Сергій Жадан в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у лютому в ефірі шоу "Селекція" Андрій Хливнюк розповів, що група "Бумбокс" фіналізує роботу над дуетом із Сергієм Жаданом.

Фото: https://www.facebook.com/mannerheim.line/