Проєкт Mazepa презентував музичний відеоальбом

Проєкт Mazepa презентував музичний відеоальбом

Проєкт Mazepa оприлюднив музичний відеофільм Live іn Studio, до якого увійшло сім пісень з майбутнього альбому KSSR. Режисером віде став легендарний Віктор Придувалов, який знімав кліпи таким групам як "ТНМК", "Скрябін", "Океан Ельзи", "ДахаБраха" та іншим.

0:00 0:00
10
1x

"Привіт, це Mazepa, я музикант і я хочу презентувати вам наш концерт в форматі міні-фільму, в  якому ми зіграли сім наших пісень, написаних за останній рік. Під час карантину я гостро відчув потребу в чомусь справжньому, безпосередньому, захотілося якоїсь невідретушованої, невідполірованої до пластмасових стандартів музики. А так, як ми з хлопцями вміємо і, що важливо, любимо її грати, то це все переросло в живий концерт, який я й хочу вам презентувати. Отож, Mazepa life in studio - по суті це півгодинний міні-фільм про наше життя і нас. Максимальний респект режисеру Віктору Придувалому і всій команді відеографів, тому що їм дуже точно вдалося зловити і передати нашу атмосферу. Кожна пісня, представлена в концерті, це така собі окрема мікро-історія, тому я дуже сподіваюся, що ви знайдете там щось і для себе. Тож, трохи ширше брови, м`якше скули, слухайте, розслабляйтеся і кайфуйте від музики", - розповів Андрій Мазепа в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрезентація кількох нових пісень проєкту відбудеться 6 березня о 13:00 в прямому ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Фото: www.instagram.com/andrewmazepa/