"Антитіла" скасували концерт туру Неllo

"Антитіла" скасували концерт туру Неllo

Група "Антитіла" 2 березня скасувала концерт туру Неllo, який мав відбутися у Заводському, що на Тернопільщині. Фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя, зазначив, що музиканти не можуть проводити концерт в умовах, які створюють небезпеку для людей.

0:00 0:00
10
1x

"Друзі, ми вимушені повідомити, що сьогодні концерт у Заводському, в Чорткові, скасовано через аварійні умови, в яких ми не можемо проводити наш виступ. Дивіться, ми зараз стоїмо на сцені й прямо на нас капає вода, вона тече на обладнання, вона тече на світло. І все це викликає велику небезпеку ураженням електричного струму. Ми не можемо піти на такий крок, тому скасовуємо концерт. Але обіцяємо, що всі квитки дійсні на наш майбутній концерт на стадіоні в місті Тернопіль. Або, якщо ви хочете їх повернути назад, така можливість є. Можете це зробити в місцях, де ви їх придбали, чи через ті сервіси, через які їх придбали", - сказав вокаліст групи "Антитіла" Тарас Тополя у зверненні до шанувальників.

Директор групи "Антитіла" Сергій Вусик акцентував на тому, що адміністрація місцевого Палацу Культури приховала від організаторів концерту інформацію про реальний стан майданчику.

"Директор Будинку Культури приховав інформацію про аварійний стан будівлі. Не знав ні наш організатор, ні ми. І вже по факту ми спостерігаємо за тим, як зі стелі на нас ллється вода. Вони зараз намагаються усунути проблему. Ми зараз говорили з головою селищної ради. Вони намагаються зам'яти прецедент і вмовити нас провести концерт, але ми розуміємо, що якщо ми це зробимо, то наступні виконавці, які сюди приїдуть, будуть теж виступати під дощем", - сказав музикант і директор групи "Антитіла" Сергій Вусик.

Нагадаємо, у січні Тарас Тополя розповів в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь", що група "Антитіла" створює спільний проєкт із відомим українським кулінаром.

Фото: www.facebook.com/taras.topolya