The Hardkiss вимушені зменшити кількість глядачів шоу на НСК "Олімпійський"

The Hardkiss вимушені зменшити кількість глядачів шоу на НСК "Олімпійський"

Гурт The Hardkiss вимушений зменшити вдвічі кількість глядачів, які зможуть відвідати у травні ювілейне шоу на НСК "Олімпійський". Про це вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна повідомила у своєму зверненні до шанувальників.

0:00 0:00
10
1x

"Ви дуже часто питаєте мене про наш концерт на Олімпійському, чи все відбудеться, чи не буде переносу. Відповідаю вам на сьогоднішній день ми маємо можливість провести концерт 29 травня на Олімпійському. Ура! Кабмін вніс зміни до постанови про карантин в Україні і тепер ми маємо змогу провести концерт із фан-зоною. Звісно з певними обмеженнями, з дотриманням усіх правил, що ми обов'язково зробимо заради вашої безпеки. Однією із головних умов проведення концерту є соціальна дистанція. Саме тому ми змушені обмежити кількість відвідувачів. Ми зможемо зібрати відвідувачів майже вдвічі менше, ніж планували. Тому з 1 березня буде підвищена ціна на квитки. Саме через те, що кількість їхня обмежена. Тому, друзі, хто ще без квитка, у вас є час придбати його за старою ціною. Хто вже з квитком я вам дуже сильно вдячна за те, що ви цілий рік викуповуєте квитки і чекаєте на наше шоу. Дякуємо вам за довіру, це дуже круто для нас. Тож, друзі, ми готуємося, ми готуємо для вас крутезне шоу сцена неймовірна, дуже круте світло. Я вже все це бачила, мені дуже хочеться з вами поділитися, але ви прийдете і все побачите на власні очі 29 травня. Тож, бережіть себе і до зустрічі на концерті", сказала вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна у своєму зверненні до шанувальників.

Нагадаємо, у січні в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" Юлія Саніна підбила музичні підсумки 2020 року.

У листопаді гурт The Hardkiss презентував сингл "Все було так", що увійде до наступного альбому, його реліз має відбутися навесні 2021 року.

Фото https://www.instagram.com/p/CLcdutEFnYr/