Група Go_A готує до релізу новий альбом

Група Go_A готує до релізу новий альбом

До 1 березня учасники від України на "Євробаченні 2021" група Go_A мають представити нову конкурсну пісню. Музиканти також готують до випуску новий студійний альбом, робота над яким тривала упродовж останнього року. Про це вокалістка гурту Go_A Катерина Павленко розповіла в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"2020-й рік став для нас переломним, адже завдяки нацвідбору на "Євробачення" про існування гурту Go_A дізналися не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Це дуже мотивує нас та надихає ще більше працювати над собою, працювати над своєю музикою, досягати нових цілей. Я думаю, ми будемо ще довго згадувати момент, коли ми виклали свій трек на ютуб і заявили про те, що це буде пісня, що братиме участь у нацвідборі, і почали чекати реакцію людей. Раніше нас слухала лише наша аудиторія, ми знали, що вони нас люблять, що ми їм подобаємося, і вони писали лише позитивні коментарі. Нам було дуже цікаво, як відреагує на нас взагалі світ і люди, які не знали, що ми є. Ми отримали дуже багато позитивного фідбеку. Ми просто сиділи читали коментарі і не могли в це повірити. Це було дуже класно і емоційно. Звісно, дуже складно забути момент, коли оголосили, що ми перемогли у нацвідборі. Це була суміш емоцій, які неможливо передати словами, адже це була справді боротьба. Боротьба, по-перше, із самими собою і ми її пройшли, це дуже класно. Ми сподіваємося, що наступного року у нас, нарешті, буде можливість зробити концерти, дуже цього хочеться, ми скучили за людьми. У нас буквально після нацвідбору було кілька виступів і вони були дуже емоційними, дуже класними. Хочеться це все продовжувати. У 2021-у році у нас є ціль поїхати на "Євробачення" і гідно представити нашу країну, але окрім цього ми зараз працюємо над новим матеріалом, який теж хочемо презентувати найближчим часом. Також, сподіваємося, що ситуація з коронавірусом стане трішки легшою і ми матимемо можливість відвідати всі ті міста, які ми запланували, та відвідати ті країни, які нас запросили після того, як ми виграли нацвідбір. В принципі, всі ці пропозиції лишаються в силі, просто чекаємо, коли ситуація зміниться і ми зможемо відвідати ці місця, і гастролюватимемо, насолоджуватимемося усім тим, що пропонує нам життя.  

У 2021-у році я бажаю всім людям спробувати здійснити хоча б одну свою мрію. Адже після того, коли це станеться, ви зрозумієте, що немає нічого нереального для тих, хто дійсно чогось прагне. Просто не обманюйте себе і не зраджуйте своїм дитячим мріям. Адже всі ми заслуговуємо на щастя і, мені здається, в цьому і є сенс нашого життя", - розповіла вокалістка гурту Go_A Катерина Павленко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у грудні Go_A видали різдвяну пісню.

У липні Go_A написали кілька пісень зі світовими продюсерами.

Фото: www.instagram.com/go_a_band