"Воплі Відоплясова" записали найпопулярнішу українську колядку

"Воплі Відоплясова" записали найпопулярнішу українську колядку

Гурт "Воплі Відоплясова" до свят видав другу у своїй дискографії колядку. Кілька років тому музиканти випустили власну версію "Щедрика", а тепер настала черга колядки "Добрий вечір".

0:00 0:00
10
1x

"Колядка "Добрий вечір" - це вже друга колядка від гурту "Воплі Відоплясова". Перша колядка була "Щедрик" ще кілька років тому. І вона була дуже популярна. І я вважаю, що це рок-версія нашої найвідомішої в світі колядки, вона була дуже доречна. І зараз колядка "Щедрик" дуже популярна. Колядка "Добрий вечір" - це найвідоміша колядка в Україні, і так сталося, що вже багато років я цю колядку співаю на "Зимовій країні мрій". І з "ВВ" ми зробили рок-версію. Минулого року грали в "Палаці Спорту" цю колядку і з нами співала вся Україна. І тут ми вирішили випустити її вже синглом в майбутньому альбомі нашому, який, я сподіваюсь, за кілька років вийде", - розповів лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Невдовзі на колядку "Добрий вечір" має з'явитися кліп, а сама пісня буде видана на наступному альбому "ВВ".

"Кліпу на колядку "Добрий вечір" поки немає , але згодом ми знімемо. Вже є образи до цієї колядки, тому нема, що придумувати. Ми виступаємо в образі колядників. Музиканти "ВВ", як три царі, а я, як звіздар. І приходять в кожну хату з цією колядкою. І я сподіваюся, що наша рок-версія сподобається українцям. Всіх українців і всіх землян від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим, з Новим роком. Щастя, натхнення, здоров'я! Обов'язково здоров'я, піднімаємо імунітет! А піднімаємо імунітет дуже просто - треба слухати гарну музику. Слухайте український рок-н-рол, слухайте українську рок-музику. Щиро від усього серця, Олег Скрипка, гурт "Воплі Відоплясова"", - розповів лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у липні "Воплі Відоплясова" презентували дуетну пісню з Ніною Матвієнко.

Фото: www.instagram.com/o.skrypka