"ТНМК" презентували другу аудіоказку

"ТНМК" презентували другу аудіоказку

Гурт "ТНМК" до новорічних свят оприлюднив на офіційному youtube-каналі другу аудіоказку про Василя Гупала. Паралельно група фіналізує роботу над своїм восьмим студійним альбомом, реліз якого має відбутися у 2021 році.

0:00 0:00
10
1x

"Під час карантину виникла ідея, захотілося спробувати щось новеньке, і я написав дві казки про нашого супергероя, який належить нам, про Гупала Василя, записали. Одну навесні  - "Гупало Василь і перший колодязь", іншу зараз - "Гупало Василь і Нові роки". З назви не складно здогадатися, що вона присвячена святам і нашому супергерою, який опиняється в ситуації, коли Нових років цих декілька. Оскільки, знову ж таки, цікаво випробовувати нові формати - не збирав я це в книжку, а записав аудіо з допомогою Фагота, який погодився, студію нам дав, все це зібрав і озвучив, власне, Гупала теж Фагот. Ще за традицією, щоб слухачам було цікаво і дивитися, Сашко Даниленко, постійний співавтор нашої історії з Гупалом, намалював графічний луп, тобто, Гупало й оповідач Левко Триндун на цьому лупі йдуть зимовим лісом, десь серед гір, і йдуть-йдуть-йдуть протягом усіх девятнадцяти хвилин, які триває ця казка. От захотіли і зробили ще один такий аудіоприкол", - розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Наразі "ТНМК" фіналізують роботу над своїм наступним студійним альбом.

"Що буде далі? Зводимо новий альбом, який записали під час карантину. Знову ж таки, час буде і ми його витратимо на доопрацювання альбому, подивимося в який саме спосіб його видавати, тому що в нас є різні ідеї, і будемо вже рухатися до релізу. Багато чого ще нам належить звести, багато чого, мабуть, дописати чи переписати. Чекаємо ще кількох пісень, які ми зробили в колаборації з різними бітмейкерами, бо знову ж таки, все цікаво спробувати, окрім певних речей, експериментувати завжди цікаво. Тому знаю, як називається альбом - не скажу. Здогадуйтеся, коли вийде - не скажу. Як він вийде - теж не скажу. Все, що міг сказати, я сказав. З усіма вас святами, щоб ви не святкували, ми раді за те, що тепло присутнє між людьми. Святкуйте! Нехай усілякі болячки підуть лісом десь сумувати, змерзнуть і лишаться на розкопках для історії, тут їм вже досить царювати", - розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, "ТНМК" присвятили 2020 року новинку "Хороший рік – поганий рік".

У вересні “ТНМК” презентували сингл “Контакт”.

Вокаліст ТНМК Фоззі на карантині написав сценарії чотирьох серій детективного телесеріалу.

Фото: instagram.com/tnmkkongo