Проєкт АІО презентував нову версію пісні “Дихай”

Проєкт АІО презентував нову версію пісні “Дихай”

Проєкт АІО презентував на цифрових платформах сингл “Дихай”. Пісня є відносно новою, бо її акустична версія була створена ще три роки тому.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Дихай" в тому вигляді, як вона є зараз, створювалася декілька років. Спочатку Денис Бреславський надіслав мені аранжування, а я придумав на нього слова і вокальні мелодії. Але то було зовсім інше аранжування і дуже відрізнялося від того, як воно є зараз. Далі ми записали акустичну версію і вона досі є на ютубі. А вже після того, Денис придумав оту саму останню версію. Незважаючи на те, що я придумав ці слова в 2016 чи 2017 році, вони звучать так, ніби я придумав їх спеціально для 2020. Чесно кажучи, від цього навіть моторошно", - розповів вокаліст проєкту AIO Ілля Резніков в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

У 2021 році Ілля Резніком продовжить одночасно розвивати два музичні проєкти AIO і LETAY.

"Розкажу про плани на 2021 - в мого проєкту LETAY вийде новий альбом, який я зараз активно записую. А ще ми разом з Денисом Бреславським плануємо випустити щось новеньке в проєкті AIO. Я хочу всіх від себе і від Дениса привітати з новорічними святами. Нехай все у вас буде добре. Будьте здорові, нехай в домі буде тепло, а дім буде там, де близькі вам люди. Нехай старі мрії не вмирають, а нові мрії народжуються. Всім добра!", - розповів вокаліст проєкту AIO Ілля Резніков в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: www.facebook.com/aiomusicofficia