Morphom і LAUD випустили новорічну пісню

Morphom і LAUD випустили новорічну пісню

Morphom і LAUD випустили новорічну пісню "Ok Ok Ok". Трек у певній мірі можна ваажати несподіванкою, бо ідея його запису виникла спонтанно за тиждень до релізу.

0:00 0:00
10
1x

"Історія дуже проста: ми з Владом добре один одного знаємо, я саунд-продюсер альбому "Музика", який Влад випустив у 2018 році. Тобто ми з ним фактично півтора року пропрацювали на студії, знаємо один одного добре, зараз він мені допомагає по вокалу, коучить мене як викладач по вокалу. І от одного разу він каже, що, Ром, давай зробимо новорічний трек. Це буквально нещодавно було. Коли мені хтось так говорить, в мене така реакція: "Йо, ти зараз граєш з вогнем". Тому що мені імпульс "Рома, давай зробим трек" дуже важливий, і він мене відразу тригерить, я відразу включаюся. Між словами "давай зробимо новорічний трек" і фінальним бітом, музичним фінальним аранжуванням — відрізок п'ятнадцять хвилин. Тобто ми зробили за п'ятнадцять хвилин приблизно основний лейтмотив, аранжування, дроп. Зробили основу трека. Далі, уже ввечері, я записав вокал. Влад увечері поїхав у своїх справах, я увечері записав свою частину. І через пару днів ми записали частину Влада. Ось так дуже легко, дуже просто. Давай зробимо трек? Давай! Зразу робим і зразу записуємо", розповів Morphom Роман Черенов в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Так само, як авантюрно створювалася пісня, на неї легко та швидко знімався кліп.

"І наступним кроком я кажу: "Влад, а давай в понеділок зробимо відео?". І Влад такий: "Давай!". І та сама історія, що і з піснею, у нас відбувається з відео. Ми просто беремо друзів наших, беремо камеру, берем світло, орендуємо студію, приїжджаємо, і за дві години повністю все робимо: розстановку, атрибути, світло, розкрадовку. Знімаємо, і в цей же вечір зйомки я монтую відео, все. Це відео можна вже подивитися на моєму youtube-каналі Morphom & LAUD, трек називається "Ok Ok Ok". Я сподіваюсь, вона буде так само легко слухатись і легко сприйматись, як легко вона була зроблена. І насправді, я не збираюся інакше працювати з музикою в майбутньому. Я вважаю, що музика має легко робитись, легко слухатись. З нею має бути легко, вона має дарувати емоцію, від якої нам приємно", розповів Morphom Роман Черенов в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".