Учасники "Євробачення" Go_A видали різдвяну пісню

Учасники "Євробачення" Go_A видали різдвяну пісню

Учасники "Євробачення" Go_A оприлюднили на цифрових музичних платформах різдвяну пісню "Добрим людям на здоров'я" та фіналізують роботу над ново конкурсною піснею на "Євробачення" 2021 року.

"Ідея написати різдвяну пісню у нас виникла дуже давно. До того в нас вже було два різдвяних треки, один з них записаний з Катею Чілі в 2017 році. В цей раз ми вирішили підтримати традицію, записати ще один різдвяний трек, але зробити його більш душевним, більш, на нашу думку, цікавим. Але в якийсь момент ми зрозуміли, що в нас на це фактично залишився один вечір, тому що нам треба встигнути написати цю пісню і видати її так, щоб встигнути на Різдво. Тому за один вечір і пів ночі ми повністю написали новий трек. Отож, коли ми писали новий трек, ми старалися вкласти туди якнайбільше  душевності і різдвяної теплоти, і ще ми туди вклали дуже цікаву пасхалку, хто знайде, тому буде цікавий подарунок від нашого гурту. До речі, ідея вставити в пісню пасхалку, з'явилася завдяки карантину, тож вам така невеличка підказка про це", - розповіли музиканти  гурту Go_A Тарас Шевченко та Ігор Діденчук в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Ексклюзивна радіопрем'єра пісні "Добрим людям на здоров'я" відбудеться 18 грудня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

До 1 березня Go_A мають презентувати нову конкурсну пісню на "Євробачення" 2021 року.

"Звичайно, різдвяна пісня - це не єдине, що ми встигли написати. У нас є кілька пісень, які зараз проходять стадію зведення, також, ми пишемо нові пісні. Чи це буде повноцінний альбом, чи це буде EP, чи це будемо видавати окремими синглами - ми ще не вирішили, але в нас для цього ще є трішки часу. На даний момент пісня на "Євробачення 2021" уже в процесі написання. Звісно, ми не можемо відкрити повністю усіх своїх карт, тому що не буде ніякої інтриги. Єдине, що ми можемо сказати, що тематика, яку ми обрали для цієї пісні, є дуже цікавою, дуже актуальною і, на нашу думку, зрезонує у багатьох людей", - розповіли музиканти  гурту Go_A Тарас Шевченко та Ігор Діденчук в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у липні учасники "Євробачення" від України група Go_A разом із відомими світовими продюсерами створювала пісні під час Songwriting Camp, організованого компанією Unified Songs.

Фото: facebook.com/ GoA