Група "Мотор'ролла" присвятила новий сингл культовій пісні Володимира Івасюка

Група "Мотор'ролла" присвятила новий сингл культовій пісні Володимира Івасюка

Група "Мотор'ролла" видала новий сингл "Квіти Рути, який присвячує ювілею культової пісні Володимира Івасюка “Червона Рута”.

0:00 0:00
10
1x

"Свого часу я наслухався сучасного фанку і мені дуже захотілося повернутися в ті часи, коли я починав взагалі грати на музичних інструментах. І це, дійсно, була музика переважно в стилі фанк. І от, власне, захотілося зробити щось таке, щоб нагадувало вокально-інструментальні ансамблі 70-х років. І якось так вийшло, що останнім часом це стало страшно модно. Була створена музика, після чого я звернувся до нашої улюбленої поетеси Томи Приймак з проханням написати щось під цю музику. І, власне, вона просто умнічка, геніально зробила. Вона написала текст за мотивами пісень Володимира Івасюка. І унікально зійшлося: музика, яка нагадує ті часи, і текст, в якому ми згадуємо видатного композитора та пісняра Володимира Івасюка. Більше того, зверну увагу на те, що цієї осені всі українці святкують п'ятдесятиріччя пісні "Червона рута". Власне, під цей ювілей в нас і з'являється така пісня під назвою "Квіти рути", розповів фронтмен групи "Мотор'ролла" Сергій Присяжний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Сингл "Квіти Рути" є частиною наступного альбому "Мотор'ролли", над яким наразі працюють музиканти. 

"Пісня "Квіти рути" є черговим нашим синглом. Це вже за ліком дев'ята пісня, яка увійде в наш новий альбом, над яким ми зараз працюємо. А працюємо ми не планово, а по окремій пісні. Враховуючи ситуацію з пандемією в країні, ми не можемо планувати гастрольні тури. Взагалі концерти останнім часом ми і самі не продюсуємо. Тобто, якщо до нас звертаються, то ми погоджуємося. Але зараз ми знаходимося в режимі енергозбереження. Але при тому всьому ми регулярно збираємося на репетиційній базі, створюємо нові музичні форми, працюємо над новими піснями. І дуже-дуже хочеться, щоб найближчим часом ситуація в країні вирішилася в плюс. І ми готові вийти до нашого слухача з оновленим матеріалом", розповів фронтмен групи "Мотор'ролла" Сергій Присяжний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрем'єра пісні "Квіти Рути" відбудеться 11 грудня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: facebook.com/motorrolla