Потап потрапив одразу у два скандали

Потап потрапив одразу у два скандали

Потап опинився в епіцентрі одразу двох скандалів. Йому довелося виправдовуватися за дебют його артистки DOROFEEVA та дует групи MOZGI з російською співачкою Ольгою Бузовою.

0:00 0:00
10
1x

Зі скандала почала свою сольну кар'єру співачка DOROFEEVA, яка презентувала дебютний кліп на пісню "Горит". Його зйомки відбувалися зокрема на пішохідному мосту на вулиці Інститутській у Києві, неподалік місця розстрілу Небесної Сотні у лютому 2014 року.

"Дякую за критику та хайп, особливо за кліп моєї співачки. Ви досить тонко відчуваєте кон'юнктуру і працюєте там, де "горить моя душа, ля-ля-ля-ля". Хочу вибачитися перед всіма, кого обурило останнє відео. Це наша помилка, не догледіли, не подумали, не хотіли нікого образити. Вибачте, наша помилка", - сказав Потап у відеозверненні на своїй сторінці в Інстаграм.

Другою причиною виправдовувань Потапа став дует групи MOZGI з російською співачкою Ольгою Бузовою, яка зокрема підтримала анексію Криму.

"А зараз до нашої колаби з Бузовою. Коли я побачив укр чарт Apple Music, я просто був у шоці. Нас перемогла російська попса та реп. Це треба визнати. Як потрапити на слух нашому користувачу? Треба бути модним, треба бути Єгором Крідом, або Моргенштерном, або привернути увагу якоюсь витівкою. Бузова, якою б вона для вас не була, яскрава особистість. Ми запитали наших фанів - "хочете?". "Так!" - відповіли нам вони. Для нас, київської групи з альбомом KYIVSTYLE, це шанс розширити нашу аудиторію і потрапити в українські чарти.  Завдяки колаборейшену з найвідомішою і найвпливовішою персоною росшоубізу. Пісня вийшла просто бомба! Оліна діяльність, як персоналії,  нас не стосується.  Оля - це Оля, Потап - це Потап.  Але ваша думка важлива і впливає на все, тому я хочу, щоб ви мене почули і зрозуміли. Експансія української не з треків українською, а з присутності. Нас немає, нас не чують, артисти їдуть з України. А ті, хто лишається, потрапляє під прес таких довбодятлів, як ти. Як українець, навчу вас любити мою країну, тому що можна любити і Потапа, і Україну, водночас", - сказав Потап у відеозверненні на своїй сторінці в Інстаграм.  

У своєму зверненні Потап не тільки виправдовувався, а також повчав своїх критиків і вперше використав звання "Заслуженого артиста України", в якості аргументу, який "дозволяє йому співпрацю з будь-ким".

"Ви не ікони, ви не можете повести Україну вперед. Ви тільки гальмуєте своєю поляризацією суспільства всіх нас. Нам потрібні інші люди. Такі, як я, які вміють працювати. Все, на що ви здатні - це обсмоктувати мої рухи. Я буду робити все, що я хочу, а ви будете підтримувати мене, тому що я українець, а мої перемоги - це перемоги кожного з нас. Я, заслужений артист України, вважаю, що можу співати й записуватися з будь-ким, якщо це приносить користь моїй державі. А я дуже великий і відкритий платник податків. Тому, що успішний Потап - це успішна Україна. І знайдіть у собі сили визнати, що ви наговорюєте на інших тому, що самі не здатні нічого зробити і змінити. Я відчуваю ваш біль, я чую цей смуток, я відчуваю солону сльозу України, я з вами. Я українець. Давайте так, Бузова-зірка, Крим - Україна, Потап - крутий!", - сказав Потап у відеозверненні на своїй сторінці в Інстаграм.   

Фото:  realpotap