Cloudless презентували перший сингл з новим вокалістом

Cloudless презентували перший сингл з новим вокалістом

Група Cloudless презентувала на цифрових музичних платформах сингл "Думки". Пісня записана з новим вокалістом Василем Демчуком у двох версіях ─ українською та англійською мовами.

0:00 0:00
10
1x

"Наш подвійний реліз називається "Думки" та "Slow". Це пісня-роздуми, пісня-внутрішній діалог. Але сподіваюся, що ми створили пісню, яка в цей непростий час буде надихати. Наразі ми працюємо з новим вокалістом Васею Демчуком, якого ми знайшли ще влітку. Ми записали декілька пісень, але презентуємо поки що пісню "Думки" та "Slow". Час покаже, що буде далі. Я впевнений, що це шлях життєвий, творчий, який неодмінно приведе гурт до реалізації", ─ розповів музикант групи Cloudless Антон Панфілов в ефірі "Селекція" на "Радіо Промінь".

Разом із релізом на цифрових платформах, Cloudless презентували на YouTube два кліпи, а також ролик, як знімалося відео.

Новий кліп нам зняв талановитий режисер Олександр Євтушенко, який насправді допоміг нам створити дуже естетичний кліп з великою кількістю відсилок до класики. Для нас з командою цей кліп багато значить, тому що нам вдалося втілити майже всі наші ідеї. Я дуже сподіваюся, що ця робота залишиться у серці та думках наших слухачів, і ми дуже скоро зустрінемося на оффлайн-концертах", ─ розповів музикант групи Cloudless Антон Панфілов в ефірі "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрем'єра пісні "Думки" відбудеться 27 листопада о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: facebook.com/cloudlessband