The Hardkiss презентували сингл "Все було так"

The Hardkiss презентували сингл "Все було так"

Група The Hardkiss презентувала сингл "Все було так", що увійде до наступного альбому, його реліз має відбутися навесні 2021 року. На цифрових музичних платформах пісня "Все було так" оприлюднена у трьох версіях.

0:00 0:00
10
1x

"У цій пісні я порівняла кохання з вільним падінням, коли у одного за плечима крила, в іншого парашут, тому вони можуть просто насолоджуватися цим вільним падінням. Світла позитивна пісня. Я дуже хочу, щоб її присвячували один одному закохані. В кінці я спеціально записала речитатив, в якому фактично зізналася в коханні своєму чоловіку", ─ розповіла вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь"

У кліпі на пісню "Все було так" знялися чоловік Юлії Саніної Валерій Бебко і син Данило.

"Вперше за десять років існування Hardkiss у кліпі ми показуємо нашу з Валом (ред ─ Валерій Бебко) лавсторі. Ми відкриваємо усю душу, відкриваємо себе і свою любов вам, нашим глядачам. У кліпі лімузин, машина ─ це ніби наші стосунки, у які ми з вами сіли багато років тому і їдемо. У цих стосунках буває різне і різна погода за бортом: і грози, і блискавки, і сонце. Але нам добре у цьому лімузині, нам класно вдвох. І саме цю атмосферу ми хотіли передати", ─ розповіла вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрем'єра пісні "Все було так" відбудеться у п'ятницю 27 листопада о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь"

Фото зі зйомок кліпу