Сестри Тельнюк видали джазовий альбом

Сестри Тельнюк видали джазовий альбом

Сестри Тельнюк видали міні-альбом джазових версій знакових пісень свого репертуару. До релізу "Тельнюк: In Jazz" увійшли сім пісень на вірші Лесі та Галі Тельнюк, Станіслава Тельнюка та Ліни Костенко: "Минає час", "Кленовий листочок", "Фламінго", "Жовта кульбаба. Harlem", "І тоді...". Джазові аранжування створив Усеїн Бекіров, а спродюсував альбом Костянтин Костенко. 

0:00 0:00
10
1x

"Одного серпневого дня з'явилася у нас ідея оновити наші улюблені пісні, пригадати їх для самих себе і для наших слухачів. І вдихнути в них нове життя нам допоміг Усеїн Бекіров своїми аранжуваннями, і його чудове тріо. Всі пісні зазвучали по-новому, зазвучали свіжо, яскраво, і так незвичайного і для нашого вуха, і, сподіваюся, для вашого",  розповіла Леся Тельнюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".  

Реліз проєкту "Тельнюк: In Jazz" на цифрових платформах відбувся одночасно з прем'єрою відеоверсії на офіційному каналі "ТЕЛЬНЮК: Сестри" на YouTube.

"Ми не планували видавати його на CD або на платівці. І хоча багато хто пише, що сподіваються на вініл, я думаю, що може, все ж таки, такий момент буде. Зараз він є доступний на всіх цифрових платформах. Він готовий до скачування, до купівлі, до прослуховування. Зараз ми розпочинаємо роботу над новою програмою, можливо, для багатьох вона досить неочікувана буде. Але для нас це новий казковий фантастичний світ Різдва і це будуть різдвяні пісні від сестер Тельнюк",  розповіла Галя Тельнюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Нещодавно "ТЕЛЬНЮК: Сестри" розмістили на цифрових платформах свої альбоми починаючи з 1998 року. 

Фото: facebook.com/telnyuksisters