Музиканти Kozak System стали героями документального фільму

Музиканти Kozak System стали героями документального фільму

14 листопада відбудеться телевізійна прем'єра документального фільму "Закохані Злодії", присвяченого групі Kozak System. А вже наступного дня стрічку можна буде переглянути на ютубі.

0:00 0:00
10
1x

"Фільм "Закохані злодії" — сам проєкт для нас достатньо неочікуваний, оскільки він виник теж неочікувано, коли ми розповсюджували фільм-концерт із Жовтневого палацу, де ми презентували альбом "Закохані злодії". Полтавський телеканал "Центральний" захотів не тільки  протранслювати, як багато інших українських каналів, будучи на кількох наших живих виступах, вони захотіли зняти фільм про нас. Керівництво каналу виділило на це ресурс, приїхала знімальна група, і впродовж кількох днів влітку ми знімали фільм, який, неочікувано для нас, розкрив для нас самих наші власні грані. Журналісти говорили з нами про сокровенне, з нашими батьками, з нашими друзями, колегами-музикантами. Побували з нами на репетиційній базі, трохи спробували відчути кухню, як створюються нами пісні, чим ми дихаємо, чим ми живемо. Для нас це досить хвилююче і ми чекаємо, коли цей фільм побачать", — розповів  музикант групи Kozak System Володимир Шерстюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Уже на початку нового року Kozak System планують представити перший сингл наступного альбому, над яким наразі триває студійна робота. Як і пісні альбому "Закохані Злодії", новий матеріал продюсує клавішник групи "Океан Ельзи" Мілош Єліч.

"У нас є ще один медійний постріл з нашого альбому "Закохані злодії" — це ще буде пісня "Тікай", можемо так сказати. А, в принципі, ми повністю з головою зараз у новому альбомі, робоча назва якого "Земля, вітер, вогонь".  Триває ця робота на студії Boutique 888 Мілоша Єліча, нашого вже тепер майже постійного саунд-продюсера, і дуже сподіваємося, що вже за кілька місяців слухачі "Променя" і слухачі взагалі українських радіостанцій почують уже перший сингл з цього альбому", — розповів музикант групи Kozak System Володимир Шерстюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, 2 жовтня Kozak System презентували в ефірах радіостанцій сингл "Закохані Злодії". 

У грудні 2019 року Kozak System оприлюднили спільний з Оксаною Мухою трек "Я відчуваю тебе".

Фото: facebook.com/kozaksystemband