#ГормонЩастя. Психологічне насильство жінок над чоловіками

#ГормонЩастя. Психологічне насильство жінок над чоловіками

Чому жінки вдаються до приниження чоловіків, чи варто на нього відповідати, та як так буває, що жінка навіть не здогадується, що коїть насильство над чоловіком. Про все це поговоримо у програмі #ГормонЩастя з психологами Андрієм Козінчуком та Євгеном Гречаником.

0:00 0:00
10
1x
Програма:

Насильство не має статі. І чоловіки, і жінки вчиняють насильство над іншими людьми. У 2017-му році ВВС провело експеримент, у якому пара розігрувала сцену насильства. Семеро людей зупинило чоловіка, і лише одна - жінку. Насильство жінок, хоч і не має фізичних форм, але нічим не поступається жорстокістю за насильство чоловіків. Але про це воліють мовчати. 

У спеціальному проєкті Олени Вострової "Гормон Щастя: Інструкції" розповімо про те як не допустити психологічного насильства в парі. Яка його профілактика? Слухати тут: Як запобігати психологічному насильству в парі?

Більше про психологічне насильство жінок над чоловіками - у ток-шоу #ГормонЩастя. Як жінки принижують чоловіків? Як вчиняють психологічне насильство над ними? І як чоловікам на нього реагувати?

Про все це говоримо у ток-шоу Олени Вострової #ГормонЩастя разом з психологом Євгеном Гречаником, членом правління Українсько-німецької асоціації когнітивно-поведінкової терапії і консультування, і Андрієм Козінчуком, військовим психологом, ветераном.

За квітень 2020-го року на гарячу лінію ЛаСтрада 13% звернень про домашнє насильство надійшло від чоловіків. 

Слухайте всі випуски ток-шоу #ГормонЩастя тут: https://bit.ly/318zutU
Щоп'ятниці о 19:10 на хвилях Першого каналу Українського радіо.
Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.