#ГормонЩастя. Зрада коханих. Як пережити зраду?

#ГормонЩастя. Зрада коханих. Як пережити зраду?

Зрада. Сказати чи мовчати? Залишитись чи піти? Як пережити зраду в стосунках, в ефірі проєкту #ГормонЩастя розкажуть психологиня Анна Горбунова та практичний психолог, заступник голови Української Асоціації християнської психології Мирон Шкробут.

0:00 0:00
10
1x
Програма:

 Близько 20% людей систематично зраджують, десь 40% зрадило коханих випадково. 70% навіть не веде розмов зі своїми партнерами про зраду. Психологи закликають говорити про це відверто, бо подружжя будується на трьох фундаментальних каменях: любов, чесність та вірність. І все, що відбувається в парах, відповідальність обох. Найчастіше зарада починається там, де хтось був не почутий. 

Слухати поради тут: Профілактика зради в парі

• Що робити людині, яка зрадила?

• Сказати чи мовчати?

• І що робити людині, яку зрадили?

• Залишитись чи піти?

• Як пережити зраду?

• І як повернути довіру у стосунки після неї?

Про все це у новому випуску ток-шоу Олени Вострової #ГормонЩастя говоримо разом з Анною Горбуновою, практичною психологинею, сертифікованою арт-терапевткою, та Мироном Шкробутом, християнським практичним психологом, заступником голови Української Асоціації Християнської Психології.

#ГормонЩастя - це розважальне психосоціальне ток-шоу Олени Вострової про те, як будувати здорові стосунки без насильства та маніпуляцій. Всі програми можна послухати тут: http://ukr.radio/prog.html?id=805

Проєкт Олени Вострової "Гормон Щастя: Інструкції" - це короткі інструкції та практичні рекомендації, які допоможуть вам будувати здорові стосунки без насильства та маніпуляцій. Цього разу програма розповідає, якою є профілактика зради у парі.