Тоня Матвієнко до нової пісні залучила чоловіка та маму

Тоня Матвієнко до нової пісні залучила чоловіка та маму

Тоня Матвієнко презентувала на цифрових музичних платформах сингл "Вітер". Авторами пісні стали саундпродюсер Віталій Телезін, Наталя Дзеньків (Lama) та Віктор Ровінський. У запису треку також взяла участь Ніна Матвієнко, яка заспівала бек-вокали, а в кліпі на пісню "Вітер" знявся чоловік Тоні Арсен Мірзоян.

0:00 0:00
10
1x

"Як тільки оголосили карантин і те, що ми повинні посидіти вдома і не виходити, у одного з моїх саунд-продюсерів, це Віталій Телезін, виникла ідея написати мені пісню. Він пише музику, а тут він навіть хотів написати слова. Ну, звичайно, там ще допомагали його колеги, одна з них – це Наталка Дзеньків, ви знаєте її як вокалістку гурту Lama. Така була плідна довга робота. І починалась вона з весни, і тільки осінню я, нарешті, її презентую. У неї назва "Вітер". Коли Віталік писав пісню, він уявляв історію бурхливих романтичних відносин. Вони в житті можуть траплятися не дуже довго. Вам здається, що ви закохалися, у вас роман, щось відбувається, а потім цей мужчинка раз, і полетів, як вітер. І зник. І тільки залишилися про нього спогади. От про що моя пісня", – розповіла Тоня Матвієнко в ефірі шоу “Селекція” на “Радіо Промінь".             

Разом із піснею "Вітер" відбулася прем'єра кліпу на неї. Щоправда, у відео на глядачів чекає зовсім інша історія.

"Кліпмейкер, режисер – це Віктор Скуратовський. От він в цій пісні почув іншу історію, про такий, скажімо, трикутник. В кліпі знімається мій чоловік Арсен Мірзоян, без нього ніяк, треба було показати, що я "зайнята" дівчина, що в мене є чоловік. І от так сталося, що з'являється ще один чоловік. Я цього не планувала, бо я люблю свою "половинку", але я звернула на іншого чоловіка увагу. А далі ви послухайте і подивіться моє відео, побачите, чим це закінчилося. Кажуть, що я там дуже жіночна і не схожа на себе. А я кажу, що так уже ж роки прийшли, нарешті ж уже я стала жінкою. Мені завжди давали менше років. Але ж сьогодні у моєї старшої донечки Уляни день народження, і їй виповнюється двадцять два. От і думайте, скільки ж мені років. Можливо, у когось теж сьогодні день народження – від мене цьом, многая літа, і нехай ми будемо всі здорові!", – каже Тоня Матвієнко.

6 листопада Арсен Мірзоян на цифрових музичних платформах видав сингл "Намалюю Зиму", що увійде до шостого студійного альбому артиста. Що потрапить до нової платівки, Арсен розкаже 6 листопада о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у лютому Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян представили фільм-концерт "Лавсторі Фрисландія", який вони зняли минулого року під час подорожі до Нідерландів.

У грудні 2019 року Тоня Матвієнко зробила рімейк на пісню Тараса Петриненка "Музико, грай".

Фото: Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян