"Гражданин Топинамбур" готують до релізу шостий альбом

"Гражданин Топинамбур" готують до релізу шостий альбом

Група "Гражданин Топинамбур" оприлюднила новинку "Зла". Вона увійде до шостого студійного альбому, над яким музиканти наразі працюють на своїй студії у Дніпрі.

0:00 0:00
10
1x

"У нас вийшла нова пісня, вона називається ─ Зла". Незабаром у мережі ви зможете побачити і новий кліп на цей сингл. Мабуть, новий трек не схожий на попередню творчість гурту і для нашого слухача може буде трішки важкуватим, але завжди нашій банді було цікаво грати пісні у різних музичних жанрах і напрямках, тому готуйте свої вушка для потужних, драйвових та, може, агресивних "Топінамбурів". Зараз наш гурт готує матеріал для нового шостого альбому. Він планується до виходу з початку наступного 2021-го року, і буде він повністю україномовним", ─ розповів фронтмен групи "Гражданин Топинамбур" Роман Забуга в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Невдовзі після релізу синглу "Зла" на цифрових музичних платформах, "Гражданин Топинамбур" презентує і кліп на нову пісню.

"Відео ми знімали в себе вдома у Дніпрі з нашою давньою подругою Тетяною Шлапак. Наша попередня робота з нею "Пісня про дівчат" отримала багато схвальних відгуків, і ми продовжили свої спроби у кліпмейкерстві саме з нею. У нашій відеороботі ми намагалися відтворити естетику кліпів кінця дев'яностих ─ початку двохтисячних, така "золота ера MTV", такі "Топінамбури" для молодіжних журналів того часу в нас вийшли", ─ розповів Роман Забуга.

Радіопрем'єра пісні "Зла" відбудеться 30 жовтня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото: www.facebook.com/Gr.Topinambur