Група "Фіолет" вирушає в акустичний тур

Група "Фіолет" вирушає в акустичний тур

Група "Фіолет" випустила першу в своїй дискографії збірку кращих пісень, до якої увійшли 22 треки. А уже у листопаді "Фіолет" вирушить в осінній мінітур з акустичними концертами, які мають відбутися у Черкасах, Луцьку, Рівному та Вінниці.

0:00 0:00
10
1x

"Попри карантин в країні, попри дуже несприятливі обставини для концертної діяльності, ми плануємо невеликий акустичний тур, який відбудеться на початку листопада. В нього увійде лише чотири міста – Луцьк, Вінниця, Рівне та Черкаси. Ми презентуватимемо акустичну версію своєї програми, де будуть пісні як "Фіолету", так і деяких моїх сольних проектів, також читатимуться нові вірші. І хочеться вірити, що, попри те, що щотижня переглядається карантинне зонування, концерти відбудуться, що до думки і позиції музикантів будуть прислухатися. Ми зі свого боку зробимо все можливе, аби дотримуватися всіх карантинних вимог і норм, які стосуються кількості людей, маскового режиму, і так далі. Всю інформацію про концерти "Фіолету" можна відшукати на наших офіційних сторінках в соцмережах і на нашому офіційному сайті", – розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, наприкінці вересня група "Фіолет" повідомила про зміни у складі та проанонсувала нові релізи

У вересні вийшов з друку перший роман про закулісся української музики "Рок-н-рол" авторства фронтмена групи "Фіолет" Сергія Мартинюка

Фото – фейсбук гурту Фіолет