Ірена Карпа готує до презентації нові пісні та книгу

Ірена Карпа готує до презентації нові пісні та книгу

Група QARPA відзняла у Парижі кліп на пісню "Баби - круті чуваки" та готує до презентації нові сингли.

0:00 0:00
10
1x

Наступним музичним релізом стане спільна пісня Ірени Карпи та саундпродюсера Артура Данієляна.

"Ще напочатку року я з Артуром Данієляном записала спільну пісню "Шалений бриз". І вона "попала в карантин", бо то історія про подорож на море.  Зовсім її було не в тему видавати, бо люди би просто вмерли від депресії. Зараз на пісню монтується відео і ми готуємо її до релізу. Щодо до нових пісень групи QARPA - то матеріал є, принаймні на хороший сингл. Чесно кажучи, я навіть не знаю, скільки є пісень, не рахувала. Не знаю, чи це повноцінний альбом, чи все ж таки сингл. Як зараз краще видавати - чи по одній штуці на стріми, чи видавати альбом. Але пісні є дуже різні - від лаунжу з філософськими посилами до таких треків, як "Баби". І зараз мій чоловік підключився, із свого французького шансону наслухався всілякої електронщини, і купив всі можливі прибамбаси, щоб робити електронну музику. Тож, не виключено, що ми і його якось підключимо до цього всього творчого процесу", - розповіла Ірена Карпа в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".  
Після закінчення карантину Ірена Карпа планує прибути до України, де представить свою нову книгу "Як виходити заміж стільки, скільки хочеш" та фіналізую роботу над новим альбомом групи  QARPA.

"Зараз у мене вийде дуже смішна нова книжка в "Книголаві", яка називається "Як виходити заміж стільки, скільки хочеш". І я думаю, що я з нею також поїжджу по країні, і той час, який я буду перебувати в Києві, я сподіваюся використати  раціонально на те, щоби ми доробили нашу музичну частину тому, що вона дуже класна. Хочеться, щоб її почули, тому що "Баби" - це таке було, найпростіше і найсмішніше з того всього. А є ще дуже ліричні, і дуже, знаєш, "софістікейтед" композиції", - каже Ірена Карпа.