Pianoбой зіграє у Києві "мурашковий" концерт

Pianoбой зіграє у Києві "мурашковий" концерт

8 березня група Pianoбой виступом у київському Палаці Спорту почне святкування свого десятиріччя.

0:00 0:00
10
1x

Напередодні концерту "Pianoбой" презентував кліп на пісню "Пустеля", що видана на альбомі "ХІСТОРІ".

"Ми зараз усією командою "Pianoбой" готуємо дуже особливий концерт. Насправді такі концерти бувають раз у житті. Музиканти йдуть до них багато років і я теж ішов багато років до цього концерту. Я відчуваю, що готовий і я дуже мрію дати людям відчути максимально широку музичну та емоційну палітру. Для цього крім звичайного бенду ми підтягнули повноцінний оркестр, також нам потрібен хор, багато нестандартних інструментів - усе це ми занурюємо у класичну таку поп-музику, яку робить "Pianoбой" і на виході отримуємо дуже "мурашковий" концерт. Взагалі з самого початку "Pianoбой" є музичною формацією поза стилями. ми дозволяємо собі робити і рок, і поп, і рок-н-рол, і класику, і лірику, і балади, і імпровізуємо дуже багато. і взагалі я вважаю, що "Pianoбой" не робить музику в якомусь конкретному стилі, а робить музику, яка чіпляє людей", розповів Дмитро Шуров в ефірі українського чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

У програму святкового концерту увійдуть пісні альбому "ХІСТОРІ" та найкращі пісні репертуару. 

У квітні "Pianoбой" розпочне турне Україною, під час якого презентуватиме альбом "ХІСТОРІ" та святкуватиме десятиріччя колективу. 

"Програма концерту складається з усього найкращого, що ми зробили за ці десять років у нас є чотири альбоми, а ще безліч синглів, які не потрапили в альбоми. Звичайно ми зіграємо новий альбом "ХІСТОРІ" у всій повноті його звучання зі всіма мелодіями, оркестровими вставками, хоровими співами. Є ще декілька фрагментів, які я написав спеціально для цього концерту, які більше не прозвучать ніде тільки у Палаці Спорту 8 березня. Ну, і звичайно будуть усі пісні, які ви любите, які ви знаєте, які ми можемо співати разом. Тобто знайдеться місце і для романтики ,і для драйву, і качнемо, звичайно. І "Родимки", і "Кохання", і "Шампанські очі" і "Все, що тебе не вбиває" усе це обов'язково буде. Ми готуємо, до речі, достатньо насичену програму. Готуйтеся, в цей день прокиньтеся, зробіть гімнастику обов'язково і вдягайтеся гарно, бо концерт ми знімаємо", каже Дмитро Шуров.

28 лютого пісня "Я можу все" групи Pianoбой очолила український чарт "Селекція" на "Радіо Промінь".

Фото з офіційної сторінки у Facebook