Група "Тартак" виступатиме без Олександра Положинського

Група "Тартак" виступатиме без Олександра Положинського

29 березня у Києві відбудеться перший концерт групи "Тартак" без Олександра Положинського.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"У мене надзвичайно приємна новина. Я маю, нарешті, можливість з упевненістю заявити: "Тартак" продовжує жити з новим вокалістом. 

29 березня у Docker Pub буде перший сольний концерт "Тартака" з новим вокалістом. Власниця Docker Pub Світлана ніяк не могла змиритися з тим, що не відбудеться запланований концерт "Тартака", тому тримала для нас дату. Я там буду присутній лише, як автор пісень. На сцені буде інший вокаліст - класний хлопець. Я його знаю,  давно за ним стежив, хто саме - дізнаєтеся за кілька днів”, - повідомив Олександр Положинський у своєму влозі, який він розпочав вести після повідомлення про припинення співпраці з усіма своїми музичними проектами.

Сам Положинський повертатися на сцену не планує, а його колишні колеги по групі уже почали створювати новий матеріал. 

"Єдине, що от сам поки що не маю ані найменшого бажання виходити на сцену. Поки не хочеться мені виступати ні з "Тартаком", ні з "Був'є", ні  навіть з "Олів'є". Ніяк мені поки що виступати не хочеться.  І крім того ідей якихось класних пісень для "Тартака" у мене також немає. Є дуже багато якихось ескізів і так далі, а от цілісної пісні, з якою можна було прийти і сказати: "Дивіться хлопці, класна пісня, зробіть її з новим вокалістом" - немає. Скажу вам по секрету, музиканти "Тартака" Ярік, Денис, Антон вже працюють над новим матеріалом. у них уже є дуже багато класних ідей музичних. Я думаю, що коли вони почнуть активно працювати з новим вокалістом, то візьмуться і за написання нового матеріалу. Вони візьмуться за те, щоб цей матеріал дописати, оформити, видати, оприлюднити. Я щиро сподіваюся, що це початок нового успішного етапу у житті "Тартака", - каже Олександр Положинський.

Ексклюзивне інтерв'ю з Олександром Положинським слухайте 6 березня в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". Прем'єра о 19:00.

Фото з офіційної сторінки гурту