Екс-учасниця групи Panivalkova випустила дебютний альбом

Екс-учасниця групи Panivalkova випустила дебютний альбом

Колишня учасниця групи Panivalkova Ірина Кульшенко презентувала дебютний альбом "Хто захистить від повені дерева", на якому видано 6 пісень українською, англійською та французькою мовами.

0:00 0:00
10
1x

"Альбом складається з шести пісень-роздумів українською, англійською та французькою. Зображення дерева на обкладинці являє собою людину. стовбур - її тіло, а коріння - душу. Коли дерево росте у воді, воно виглядає квітучим, але ніхто не бачить його коріння - воно приховане. Так і людська душа. Ви можете здаватися щасливою людиною, але насправді всередині вас панує сум. А вода - це джерело життя в символ очищення. така моя філософія, яку я трансформувала в музику", - розповіла Ірина Кульшенко в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

Дебютний альбом проекту Kulshenka створено за допомоги друзів і шанувальників.

"Альбом я записувала за допомогою своїх прихильників та друзів, які долучилися до краудфандингової кампанії і зібрали аж дві третини від необхідної суми. Частина пісень записувалася на студії LipkyZvukoZapys, а частина вдома. Кожна композиція потребувала власного звучання, тому я працювала з трьома звукорежисерами Ігорем Бюрюченко, барабанщиком Захаром Борисенком, проект "Захар" та Вадіком Лазарєвим, гурту 5 Vymir. Ось чому усі пісні відрізняються по звучанню. Для мене це був унікальний досвід, бо я ніколи не створювала аранжування і, будучи в складі Panivalkova, ми з дівчатками усе робили разом. А тут такий челендж і я дуже задоволена результатом. Якщо ви любите лірику і текстову глибинність, то альбом вам неодмінно сподобається", - каже Ірина Кульшенко. 

Нагадаємо, 19 березня 2019 року, учасниці групи Panivalkova виклали у соціальні мережі відео з інформацією про те, що з 1 січня 2019 року проект припинив існування.

 Фото з офіційної фейсбук сторінки співачки