Kozak System видали альбом "Закохані Злодії"

Kozak System видали альбом "Закохані Злодії"

21 лютого група Kozak System оприлюднила новий студійний альбом "Закохані Злодії". На ньому видано дев'ять пісень, одна з яких – "Я відчуваю тебе" у дуеті зі співачкою Оксаною Мухою.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Ми нарешті завершили роботу над альбомом "Закохані злодії". З 21 лютого його можна вже завантажити і послухати на електронних платформах. А 25 лютого він з'явиться на радіостанціях, 29 лютого ми всіх чекаємо у себе на концерті у Жовтневому палаці в Києві, де ми заграємо пісні з цього нового альбому, і всім відомі пісні також прозвучать", – розповів музикант гурту Kozak System Володимир Шерстюк в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь"

 

"Закохані злодії" є концептуальним альбомом, до якого візуалізацію зробив відомий художник Андрій Єрмоленко.

Пісні нового альбому групи Kozak System продюсували кілька продюсерів у тому числі музикант "Океану Ельзи" Мілош Єліч.

"Взагалі роль саундпродюсингу у сучасному шоу-бізнесі дуже велика, тому що неймовірна конкуренція між артистами. І саме саундпродюсер має таку здатність, якщо він талановитий, зробити так, щоби на твій трек звернули увагу слухачи та організатори концертів. І в нашому випадку нам пощастило. У нас є кілька саундпродюсерів, які вміють подивитися на нас так, як ми самі не можемо подивитися збоку. Наприклад, Мілош Єліч, Ігор Громадський. Взагалі-то у нашому випадку продюсування не зовсім стандартне, оскільки ми продюсуємо всі разом наші треки, тобто це групова творчість. З нашої точки зору, цей альбом є більш цільним, а не просто набором треків, як це часто буває, особливо зараз. Він об'єднаний якоюсь певною концепцією, яка виливається у назві "Закохані злодії". Всі історії, розказані в піснях альбому, є достатньо правдивими, такими, які були або з кимось з нас, або з наших друзів", – розповів Володимир Шерстюк. 

ФОТО: facebook.com/kozaksystemband