Гурт "Крихітка" знову на великій сцені після трирічної перерви

Гурт "Крихітка" знову на великій сцені після трирічної перерви

Про повернення до концертної діяльності, нові пісні та фестивальне літо на хвилях Hадіо Промінь розповідає солістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова.

0:00 0:00
10
1x

14 лютого гурт "Крихітка" зробить незабутній подарунок усім закоханим у їхню музику (і просто закоханим) влаштує перший великий концерт за останні 3 роки. Відбудеться захід на сцені Beletage. Будуть добре відомі пісні та ексклюзивні прем’єри.

На питання, чи важко повертатися до концертної діяльності після тривалої перерви Саша Кольцова відповідає: "Звісно, потрібно зібратися із силами. Дуже добре, що колектив продовжував репетирувати увесь цей час. У нас було лише кілька місяців інтенсивних репетицій. Ми плануємо деякі зміни в програмі. Ми повертаємося з новими піснями. Не всі будемо презентувати 14 лютого, але кілька покажемо".

Про те, чим надихалася в роботі над новими піснями Саша Кольцова розповідає: "Деякий матеріал був написаний два-три роки тому. Багато чого трапилося за цей час і з країною, і з нами, і зі слухачами. Я завжди співаю про любов в усіх її проявах і про те, що турбує суспільство. Мені завжди цікаво, як інтерпретують наші тексти інші люди".

Окрім того, що Саша Кольцова є солісткою гурту "Крихітка", вона також член правління Суспільного мовлення України, а саме, голова розважального напряму. Про вплив роботи на особисте сприйняття музичного простору Саша розповідає: "Зараз там не так багато розважального мовлення. Сподіваюся, ця ситуація колись зміниться. Як медіа-менеджер я все ще на боці українських музикантів, за те, щоб вони мали достатньо ефірів в українських ЗМІ. Крім того, ми зняли для Суспільного багато хороших концертів. Тому я все ще на боці української музики і квот українських музикантів".

На питання, про що нова пісня "Burshtyn" і чи матиме вона успіх як "Ти на першому місці" Саша відповіла: "Мені було б дуже цікаво почути, що скаже слухач, тому що мені здається вона (пісня "Burshtyn") дуже однозначна. Те, з чим я порівнюю "Burshtyn" теж дуже однозначно. Не знаю, чи матиме вона успіх – тут важливо потрапити в настрій суспільства. Мені здається, що це надто особиста історія, але вона дуже добре вписується в наш репертуар".

Концерт 14 лютого буде не єдиним. Гурт "Крихітка" готується до фестивального літа. На яких саме музичних подіях можна буде послухати "Крихітку" поки не відомо, проте Саша Кольцова розповіла про роботу свого гурту: "Ми готуємо хорошу відео-програму до наших виступів і працюємо над звуком, щоб він відповідав фестивальним потребам".

На фото: Саша Кольцова. Gazeta.ua