Kozak System презентували кліп на новинку "Повінь"

Kozak System презентували кліп на новинку "Повінь"

29 січня група Kozak System оприлюднила кліп на новинку "Повінь", що увійде до нового альбому "Закохані Злодії". Його реліз відбудеться на цифрових платформах 29 лютого.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Режисером кліпу "Повінь" став Віктор Придувалов, а головні ролі у ньому виконали співачка Анна Заклецька та актор Андрій Ісаєнко.

"Цю пісню ми написали у співпраці з двома поетами: Глібом Бабичем і Миколою Бровченком. Взагалі "Повінь" писалася не просто, тому що синергія двох поетів потребувала часу, а вони довго шукали правильні слова для того, щоби кожен залишився задоволений від того, що вийшло. Ми, зрештою, також залишилися задоволені, тому що нам здається, що саме музична складова в цій пісні дуже "по-козаксистемовськи" зроблена. Потужна, драйвова, чоловіча. Ця пісня вже п’ята за рахунком, яку ми запускаємо на фм-станції з цього нового альбому, який ми будемо презентувати 29 лютого у "Жовтневому палаці" Києва цього року. Власне, запрошую усіх прийти на концерт, де ми приготували багато сюрпризів, і взагалі ми готуємося до цього концерту ретельно. Він має бути по-своєму незабутнім: і для нас, і для глядачів", - розповів вокаліст групи Kozak System Іван Леньо в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо саундпродюсером пісень альбому "Закохані Злодії" є клавішник групи "Океан Ельзи" Мілош Єліч, з яким Kozak System співпрацюють не перший рік.