У Канаді створюють проект для популяризації української музики

У Канаді створюють проект для популяризації української музики

Музиканти українсько-канадської групи Balaklava Blues Марко і Марічка Марчик працють над створенням шоу-кейсу для презентації проектів нових українських музикантів у Канаді та США.

0:00 0:00
10
1x

"Balaklava Blues – це тепер не просто гурт. Ми зараз з Марком плануємо зробити такий величезний шоу-кейс на фестивалі в Торонто, де ми будемо запрошувати молодих сучасних артистів, музикантів з України для того, щоби дати їм можливість презентувати себе для різних продюсерів Канади та Америки, для того, щоб їх почули, влаштували їм тури. Хочемо дати можливість, розгортати, просувати, популяризувати сучасну українську музику у нас тут закордоном, бо така можливість у нас є, і хочеться нею ділитися", - розповіла в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь" учасниця гурту Balaklava Blues Марічка Марчик.

Цього року в планах Balaklava Blues не тільки проведення шоу-кейсу, а також випуск другого альбому групи і презентація нових кліпів. Матеріал на них було знято навесні 2019 року під час поїздки музикантів до Києва.

"Насправді протягом травня і перших місяців минулого літа ми зняли три кліпи. Вони вже є майже готові. Тобто ми плануємо вже видати наступний кліп напевно в лютому. Звісно ми дуже хочемо, готуємо і в нас вже багато матеріалу, щоб, нарешті, видати наш другий альбом. Але наші плани настільки переросли самі себе. Проект так само переріс сам себе", - розповіла Марічка Марчик.