Музиканти групи The ВЙО ініціювали міжнародний соціально-культурний проект

Музиканти групи The ВЙО ініціювали міжнародний соціально-культурний проект

Група The ВЙО ініціювала міжнародний мистецький проект за участі художників і музикантів із України, Польщі та Німеччини.

0:00 0:00
10
1x

“У нас відбулося дуже класне знайомство цього року на фестивалі в Польщі з гуртом, який називається Dubska. Зараз ми працюємо над проектом, який називається “Зроби крок назустріч сусідові”. Ви знаєте, що між нами і поляками дуже багато різних трактувань історії. Відповідно, ми зараз робимо проект, який буде складатися з виставок декількох художників і з концертів декількох бендів. Точно я знаю, що у цьому буде брати участь The ВЙО з українського боку і гурт Dubska з польського боку. Можливо, ще приєднаються до нас німці. Зараз проект на стадії подачі заявок, підтвердження грантів. Якщо все буде класно, то у нас з’явиться супер двомовний альбом десь у вересні, і буде декілька концертів по містах, у яких проживає більше 300 тисяч людей у Польщі і в Україні. Як підсумок цієї всієї роботи, буде альбом на дві, а можливо, і на три мови. Я маю на увазі польську, німецьку і українську”, — розповів фронтмен групи The ВЙО Мирослав Кувалдін в ефірі чарту “Селекція” на “Радіо Промінь”.

Паралельно музиканти групи The ВЙО працюють у київській студії над матеріалом наступного альбому, реліз якого має відбутися навесні 2020 року.

Фото — facebook.com/TheVyo