Epolets презентували кліп на пісню "Блищи"

Epolets презентували кліп на пісню "Блищи"

Група Epolets презентувала кліп на пісню "Блищи", його режисером став Віктор Скуратовський, який вже працював з музикантами над попереднім кліпом на сингл "Казка".

0:00 0:00
10
1x

''Кліп ''Блищи'' зняв Віктор Скуратовський, з яким ми працювали вже над кліпом ''Казка''. Нам всім дуже сподобалося, як Вітя бачить нас, як він знімав синхрони, тому вирішили запропонувати йому ще раз попрацювати разом. Так вийшло, що кліп "Казка", на мою думку, можна назвати приквелом до кліпу "Блищи". У кліпі знов головною героїнею була Адель Вакула. Це наша улюблена топ-дівчина з обкладинок Playboy. Тільки цього разу ми помстилися їй за те, що у минулому відео вона нас перетворила на вампірів. Якщо хтось не розуміє, про що йде мова, то подивіться попередній кліп, і ви зрозумієте, про що я зараз говорю. Це вдала робота і це така збірка асоціацій до слова ''пристрасть'', яка візуалізована стильними картинками. До речі, візуалізована дуже-дуже талановито'', —  розповів фронтмен групи Epolets Павло Варениця в ефірі чарту ''Селекція'' на ''Радіо Промінь''.

 

Наразі музиканти Epolets працюють у студії над новими піснями, реліз яких відбудеться у новому році.

''На днях я вже відправив новий трек. Пісня закінчена. Минулого тижня ми вже в Одесі відзняли відеоматеріал для лірик-відео на цю нову пісню. І після свят починаємо міцно працювати над ще однією новою піснею. Не можу сказати про релізи цих треків. Але можу сказати, що ми будемо продотворніше у 2020 році. Ми плануємо бомбити релізами. Не кожен місяць, а кожні два місяці, я сподіваюся, що буде виходити'', — каже Павло Варениця.

 

Фото — facebook.com/epolets