Антитіла продовжать тур на підтримку альбому Hello

Антитіла продовжать тур на підтримку альбому Hello

Група Антитіла 14 лютого 2020 року розпочне другу частину туру Hello на підтримку однойменного альбому, що вийшов на початку цього року. Наразі анонсується більше сорока концертів в Україні та Європі. Антитіла знову вийдуть на стадіони, і музиканти знову розраховуватимуть на хорошу погоду.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Ми дуже не хотіли, щоб пішов дощ під час нашого стадіонного шоу на жодному концерті. І, власне, так і сталося. Дощ ні разу не пішов. У Львові, Полтаві, Харкові й Одесі дощу не було. Наша сцена, змонтована спеціально під тур Hello, була спроектована разом командою гурту "Антитіла" й командою компанії, яка нас підтримує, PR Music, ми зробили її спеціально без даху. І якби пішов дощ, то, звичайно, була б печаль. Принаймні було б не так комфортно й цікаво, не таке було б шоу, яке ми запланували. А дощ не стався, і слава Богу. Відповідно всі величезні екрани, усе світло, дуже якісне і красиве, усе відпрацювало на 100 %. І надіюся, що й гурт "Антитіла" в очах людей відпрацював на 100 %", - розповів Тарас Тополя в ефірі "Радіо Промінь".

Весь продакшн туру Hello  зроблено українськими компаніями. Хоча ще кілька років тому група планувала створювати нові пісні з американськими продюсерами. 

"Ми збиралися працювати в США. Ми спілкувалися щільно, планували працювати із продюсером у Міннеаполісі, з людиною, яка робила досить багато якісної американської музики. У нас просто напросто логістично не склалися графіки в Україні й там. І ми працювали лише в якому плані? Ми відсилали свої треки й потім, враховуючи це, він робив якісь певні правки й ми доробляли їх уже тут в Україні. З самого початку ми планували на три тижні  поїхати туди і зануритися в ту атмосферу, але ці три тижні не вийшло викроїти у наших графіках, у наших планах в Україні", - каже Тарас Тополя. 

Наступним синґлом групи "Антитіла" стане пісня Stand Up з альбому Hello, відео на неї було знято під час концертів у київському Палаці Спорту 16 та 17 листопада.

Фото та відео з офіційних сторінок гурту